Transportkosten zeecontainers van China naar Nederland

Kosten zeecontainers van China naar Nederland

Door de internationale ervaring van Alconet is het mogelijk om zeecontainers te laten verschepen van of naar China. Het gehele transportproces wordt door Alconet uit handen genomen. Echter zijn verschillende factoren die een rol spelen bij het vervoer van zeecontainers van Nederland naar China en andersom. Op basis van deze verschillende factoren worden de transportkosten voor zeecontainers naar China bepaald.

Grootste havens van de wereld

Door de gigantische kustlijn van China, kan er een groot verschil zijn in het aantal dagen dat het schip onderweg is. Een vrachtschip (ervan uitgaande dat het schip beladen is) is tussen de 21-25 dagen in Zuid-China, maar naar Noord-China duurt dit al zo’n 10 dagen langer (31-36). Het bereiken van Centraal China duurt ongeveer rond de 26 tot 31 dagen. De kosten van het transport van de containers worden door deze factoren beïnvloed en vragen dus altijd om een prijsvoorstel op maat.

China kent met Shanghai en Ningbo-Zhoushan de 2 grootste havens ter wereld. In beide steden worden meer dan 100.000 zeecontainers per dag verwerkt. In een jaar wordt er in Shanghai voor 650 miljoen ton aan lading in zeecontainers verwerkt.

Alconet heeft contacten met expediteurs in de buitenlandse havens. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat uw zeecontainers hier niet langer dan noodzakelijk blijven staan.

Transportkosten zeecontainers van China naar Nederland

Exacte transportkosten voor het vervoer van zeecontainers tussen Nederland en China kunnen wij u dus niet direct geven. Maar uiteraard gaan wij graag voor u aan de slag om de aankoop- of verkoop van uw zeecontainers of het transport van uw zeecontainers uit China naar Nederland te verzorgen. Heeft u interesse in het transport van zeecontainer of wilt u zeecontainers kopen? Neem vrijblijvend contact op, we nemen graag de mogelijkheden met u door!

Contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.