Prettige kerstdagen en een gelukkig 2019

18 december 2018

2018 is bijna ten einde, vandaar dat we graag van de gelegenheid gebruik maken om kort terug te blikken op het afgelopen jaar. We kijken terug op een succesvol jaar, waarin we veel bestaande én nieuwe klanten hebben mogen bedienen met de levering van alle types en afmetingen containers. Maar er was ook ander nieuws. Zo hebben we ons team uitgebreid en ons materieel uitgebreid met een aantal gloednieuwe empty handlers. Daarnaast hebben we natuurlijk weer diverse modificatie projecten mogen opleveren.

Aangepaste openingstijden

Rondom de feestdagen zijn er aangepaste openingstijden van toepassing op onze depots, deze zijn hieronder weergegeven.

Maandag 24 december: sluiting om 16:00 uur.

Donderdag 27 december: opening om 10:00 uur.

Maandag 31 december: sluiting om 12:00 uur.

Let op: vanaf 1 januari 2019 worden de openingstijden aangepast. Bekijk de pagina openingstijden voor een actueel overzicht van de geldende tijden.

Fijne feestdagen!

Verder wensen wij iedereen natuurlijk hele prettige kerstdagen en alvast een gelukkig 2019. Wij kijken er naar uit om opnieuw succesvolle zaken doen met onze partners en opdrachtgevers!

Terug naar het overzicht

Meer actualiteiten

Toon alle actualiteiten

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.