Flat rack containers

Flat rack containers, ook wel flatbed containers of FR containers genoemd, worden gebruikt wanneer de goederen vanaf de zij- of bovenkant geladen moeten worden. Er worden dan ook vrijwel uitsluitend bijzondere goederen met afwijkende afmetingen vervoerd met flat racks.

Toepassing van flat rack containers

Een flat rack container is een stalen container met opstaande randen aan de korte kanten. Flat racks worden gebruikt voor het vervoer van goederen met een apart formaat, zodat ze aan de zijkanten uit kunnen steken. Flat racks kunnen zowel via de bovenkant als de zijkant geladen worden.

Er bestaan over het algemeen twee soorten flat rack containers. Flat racks waarvan de wanden inklapbaar zijn en zo stapelbaar zijn te maken, noemen we collapsible flat rack containers. Containers met een vaste wand die niet inklapbaar zijn noemen we fixed end flat rack containers.

Flat racks kopen

Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare flat rack containers, waarbij gemakkelijk gefilterd kan worden op afmetingen en specificaties. U kunt eenvoudig online een offerte aanvragen!

Flatracks

Direct een aanvraag versturen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.