Container reparatie

Beschadigde containers kunnen in veel gevallen middels container reparatie opnieuw ingezet worden. Bij Alconet B.V. kunnen beschadigde containers op korte termijn worden gerepareerd, waardoor deze goedgekeurd kunnen worden voor gebruik. Verder is Alconet wereldwijd actief met het in- en verkopen van verschillende soorten containers, net als opslag, renovatie, modificatie en onderhoud.

Container reparatie; Kennis en bijscholing

Zo zijn onze ervaren koelcontainer monteurs specialistisch opgeleid en altijd op de hoogte van de laatste reefer unit en genset types, zodat deze op een effectieve manier kunnen worden gerepareerd. Ook kunnen er software updates worden uitgevoerd en geïnstalleerd om machines up-to-date te houden. Ook de monteurs voor tankcontainers krijgen regelmatig bijscholing, bovendien worden zij gekeurd en gecertificeerd in onder meer de laatste lastechnieken. Er zijn met enige regelmaat controleurs op ons terrein te vinden om de reparatie en behandeling van containers en accessoires te controleren zodat deze de juiste certificaten kunnen ontvangen na het voltooien van de reparaties. Op ons terrein kunnen gerepareerde of herstelde containers bovendien uitvoerig worden getest voordat deze opnieuw in gebruik worden genomen.

Contact

Bent u op zoek naar een gekwalificeerde partij voor (bulkpartij) container reparatie(s)? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden, we nemen deze graag met u door.

Contact opnemen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.