Renovatie van containers

Containers die als onherstelbaar worden beoordeeld en de status BER (Beyond Economical Repair) hebben verkregen door rederijen en leasemaatschappijen worden door Alconet B.V. opgekocht. Deze containers hoeven namelijk niet te worden afgeschreven, door een grondige renovatie kunnen deze containers opnieuw ingezet worden. Door de containers te renoveren wordt de levensduur van de container met enkele jaren verlengd.

Container renovatie proces

Het renovatie proces wordt op depot 1 uitgevoerd volgens de voorgeschreven technische containerstandaarden. Zo voldoen alle gerenoveerde containers aan de benodigde technische certificaten na het afronden van de renovatie. Het personeel van Alconet B.V. is volledig gecertificeerd op het gebied van container renovatie en reparatie, bovendien hebben wij jarenlange ervaring opgedaan binnen de container renovatie. Een afgekeurde zeecontainer kopen, of een ander type container, is uiteraard ook mogelijk. Deze containers vindt u niet op onze website maar leveren wij op aanvraag. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden, of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.