Renovatie van containers

Containers die als onherstelbaar worden beoordeeld en de status BER (Beyond Economical Repair) hebben verkregen door rederijen en leasemaatschappijen worden door Alconet opgekocht. Deze containers hoeven namelijk niet te worden afgeschreven, door een grondige renovatie kunnen deze containers opnieuw ingezet worden. Door de containers te renoveren wordt de levensduur van de container met enkele jaren verlengd.

Het renovatieproces wordt op depot 1 uitgevoerd volgens de voorgeschreven technische containerstandaarden. Zo voldoen alle gerenoveerde containers aan de benodigde technische certificaten na het afronden van de renovatie. Het personeel van Alconet Containers is volledig gecertificeerd op het gebied van container renovatie en reparatie, bovendien hebben wij jarenlange ervaring opgedaan binnen de container renovatie.

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct een aanvraag versturen