Containers

Alconet B.V. is gespecialiseerd in de in- en verkoop van verschillende soorten containers. De containers uit ons aanbod bestaan zowel uit nieuwe als gebruikte containers. Bovendien zijn veel containers volledig naar wens te modificeren, kijk voor meer informatie op onze diensten pagina.

Alconet B.V. levert containers voor en afkomstig van lokale en internationale partijen tegen concurrerende prijzen. Producten uit ons aanbod zijn onder meer zeecontainers, flatracks, gensets, open top containers, reefer containers, en tankcontainers. Wilt u informatie over een specifiek type container? Hieronder kunt u een overzicht vinden van de containers uit ons huidige aanbod.

Heeft u een vraag over een type container wat niet in deze lijst voorkomt, of bent u op zoek naar een container met andere specificaties dan vermeld? Neem dan direct contact op en wij beantwoorden vrijblijvend eventuele vragen.

Containers kopen of huren

Direct een aanvraag versturen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.