Verhuur van containers

Afhankelijk van het type transport kan het huren van een container een goede optie zijn. In geval van verhuur kunt u bij Alconet B.V. terecht voor op maat gemaakte overeenkomsten, die volledig naar wens worden ingevuld. Over het gehele aanbod is het mogelijk om beschikbare containers op korte termijn te huren.

Verhuur van containers

Een zeecontainer huren kan zowel voor de korte als lange termijn. Bovendien biedt Alconet B.V. een totaaloplossing door ook transportmogelijkheden aan te bieden voor verhuurde containers. Als een type container niet aanwezig is op ons depot kunnen wij er voor zorgen dat u op korte termijn toch over de gewenste container kunt beschikken.

Een reefer container huren

Een reefer container wordt voor koeltransport gebruikt. Daarnaast vormt een reefer container de perfecte oplossing voor extra koelcapaciteiten. Organisaties zoals supermarkten en evenementenbureaus huren vaak reefers om ‘s zomers voedingsmiddelen en dranken koel te houden.

Naar uw wens

Ons aanbod bestaat uit containers in diverse maten: 10ft, 20ft, 40ft en zelfs High Cube containers. Heeft u specifieke wensen? Onze monteurs zijn ervaren in het modificeren van containers en kunnen allerlei soorten modificaties uitvoeren, zoals het toevoegen van een extra deur.

Bekijk containers

Prijsaanvraag voor de verhuur van containers

Benieuwd naar de mogelijkheden of de kosten van het huren van een container? Neem dan contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Vul de benodigde gegevens in en u ontvangt binnen 2 werkdagen een aanbieding op maat.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.