Gensets

Gensets, of generator sets, zijn bedoeld voor reefer containers die een constante stroomvoorziening nodig hebben. Binnen de gensets wordt onderscheid gemaakt tussen de underslung genset en de clip-on genset. Meer weten? Lees hier alles over wat een genset is en waar die voor wordt gebruikt!

Een generator set zorgt ervoor dat reefer containers voorzien zijn van stroom wanneer er geen vaste stroombron beschikbaar is. De generator wordt normaal gesproken aan de voorkant van een reefer container gemonteerd, er wordt dan gesproken van een clip-on genset. De genset kan echter ook aan het chassis van de container worden bevestigd, in dat geval wordt er gesproken over een underslung genset. Gensets zijn over het algemeen motorisch aangedreven, waarbij er ook sprake is van hybride modellen. Afhankelijk van uw behoeften kunnen wij altijd een passende genset leveren. Neem vrijblijvend contact op of bekijk hieronder ons actuele aanbod.

Bekijk alle Gensets

Direct een aanvraag versturen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.