Gensets

Gensets, of generator sets, zijn bedoeld voor reefer containers die een constante stroomvoorziening nodig hebben. Binnen de gensets wordt onderscheid gemaakt tussen de underslung genset en de clip-on genset. Meer weten? Lees hier alles over wat een genset is en waar die voor wordt gebruikt!

Altijd een passende oplossing

Een generator set zorgt ervoor dat reefer containers voorzien zijn van stroom wanneer er geen vaste stroombron beschikbaar is. De generator wordt normaal gesproken aan de voorkant van een reefer container gemonteerd, er wordt dan gesproken van clip-on gensets. Deze kan echter ook aan het chassis van de container worden bevestigd, in dat geval wordt er gesproken over een underslung. Generator sets zijn over het algemeen motorisch aangedreven, waarbij er ook sprake is van hybride modellen. Afhankelijk van uw behoeften kunnen wij altijd een passend model op maat aanleveren. Neem vrijblijvend contact op of bekijk hieronder ons actuele aanbod.

Gensets kopen of huren

Heeft u interesse? U kunt bij ons terecht voor clip-on- en underslung gensets. We voorzien zowel particuliere als zakelijke klanten van maatwerkoplossingen. Ook het leveren van gensets op locatie is geen enkel probleem. Vraag een offerte aan, dan sturen wij u binnen 3 werkdagen een prijsopgave op maat.

Bekijk alle Gensets

Direct een aanvraag versturen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.