Opslag van lege containers

De depots vanAlconet B.V. beslaan een oppervlakte van ruim 90.000 m2, verdeeld over depot 1 en depot 2. Deze locaties in en rondom de haven van Rotterdam zorgen voor optimale bereikbaarheid en toegankelijkheid via de weg en het water.

Opslag van zeecontainers

Op beide locaties is er voldoende mogelijkheid voor de opslag van lege containers. Zowel op korte als lange termijn kunnen onze relaties gebruik maken van de opslagmogelijkheden, waarbij het terrein op vastgestelde tijden toegankelijk is.

Naast de mogelijkheid tot opslag kunnen onze relaties op de depots terecht voor onderhoud, reparaties en container modificaties. Zo kunnen containers welke voor langere perioden opgeslagen moeten worden eerst grondig worden gereinigd of gerepareerd. Meer informatie over opslag van containers op één van onze depots? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Contact opnemen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.