Opslag van lege containers

Het depot van Alconet B.V. beslaan een oppervlakte van ruim 90.000 m2. Deze locatie in de haven van Rotterdam zorgt voor optimale bereikbaarheid en toegankelijkheid via de weg en het water. Dit zorgt voor uitgebreide mogelijkheden wat betreft de opslag van lege containers + de verdere diensten die wij op ons depot aanbieden.

Opslag van lege zeecontainers

Op het depot is er voldoende mogelijkheid voor de opslag van lege containers. Zowel op korte als lange termijn kunnen onze relaties gebruik maken van de opslagmogelijkheden, waarbij het terrein op vastgestelde tijden toegankelijk is. De kosten voor de opslag van lege (zee)containers hangen af van meerdere factoren zoals het aantal containers, type container en looptijd.

Depot voor onderhoud en reparatie

Naast de mogelijkheid tot opslag kunnen onze relaties op het depot terecht voor onderhoud, reparaties, verhuur, de in- en verkoop van containers én container modificaties. Zo kunnen containers welke voor langere perioden opgeslagen moeten worden eerst grondig worden gereinigd of gerepareerd. Meer informatie over opslag van containers op ons depot? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te nemen op; 0181 25 44 00 of stuur een e-mail naar info@alconet.nl. Wil je direct antwoord hebben op je vraag, ga dan naar de veelgestelde vragen.

Contact opnemen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.