Container modificatie

Het kan mogelijk zijn dat u specifieke wensen heeft voor het gebruik van een bepaald type container. Alconet Containers is gespecialiseerd in het modificeren van alle typen containers op basis van de unieke wensen van onze klanten. Bekijk ook eens deze 8 creatieve toepassingen met zeecontainers!

Zeecontainer op maat

Door een zeecontainer te modificeren wordt er in feite een zeecontainer op maat gerealiseerd. Container modificatie is altijd gebaseerd op de toepassing van de container. Op basis van uw wensen gaat ons team van specialisten aan de slag om een container met unieke eigenschappen te produceren. Enkele voorbeelden van modificaties zijn:

  • Een zeecontainer met open zijkant
  • Een zeecontainer met zijdeuren
  • Een zeecontainer met ramen of luiken
  • Een zeecontainer met een deur in de korte zijde
  • Een zeecontainer met elektriciteit, verlichting of verwarming
  • Een zeecontainer met isolatie

Dit zijn slechts enkele, algemene voorbeelden van de container modificaties die wij uitvoeren. Natuurlijk kunnen onze monteur ook reefer containers modificeren, zodat uw koelopslag of koeltransport zo efficiënt mogelijk kan plaatsvinden. Natuurlijk kan ook het uiterlijk van de container naar wens worden gemaakt, door bijvoorbeeld specifieke (bedrijfs)logo’s aan te brengen of de container te verven in uw bedrijfskleuren.

Gecertificeerd voor container modificatie

Alle medewerkers op het Alconet depot hebben de juiste kwalificering en de vereiste certificering om containers op een dusdanige manier te modificeren dat alles naar wens van de klant is. Wanneer de container gebruikt gaat worden voor transport, moet de CSC- en ISO-certificering in acht worden genomen. De container moet immers kunnen voorzien in veilig transport van goederen, waardoor drastische modificaties mogelijk niet uitgevoerd kunnen worden. Na de modificatie kunnen alle containers weer voorzien worden van een CSC- of ISO-certificering, waardoor de containers geschikt zijn voor internationaal transport. Krijgt de container een permanente, andere toepassing, dan is volledig ombouwen geen probleem.

Containers laten modificeren?

Bent u op zoek naar een container met specifieke afmetingen en/of doeleinden, maar wordt deze niet standaard geproduceerd? Of wilt u een zeecontainer laten ombouwen voor een specifieke toepassing? Bekijk ons container aanbod online. Alconet kan de containers leveren, modificeren én op locatie afleveren. Neem vrijblijvend contact op voor het uitvoeren van een container modificatie!

Contact opnemen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.