Container modificatie

Het kan mogelijk zijn dat u specifieke wensen heeft voor het gebruik van een bepaald type container. Alconet Containers is gespecialiseerd in container modificatie en het modificeren van alle typen containers op basis van de unieke wensen van onze klanten. In ons nieuwsoverzicht kunt u dan ook regelmatig opgeleverde modificaties vinden!

Het modificeren van een container is altijd maatwerk. Op basis van uw wensen gaat ons team van specialisten aan de slag om een container met unieke eigenschappen te produceren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanbrengen van deuren, ramen, verwarming, verlichting of stellingen, maar ook het modificeren of aanbrengen van isolatiemateriaal. Natuurlijk kan ook het uiterlijk van de container naar wens worden gemaakt, door bijvoorbeeld specifieke (bedrijfs)logo’s aan te brengen of de container te verven in uw bedrijfskleuren.

Op Alconet depot 1 en depot 2 hebben al onze medewerkers de juiste kwalificering en vereiste certificering om de containers op een dusdanige manier te modificeren, zodat alles naar wens van de klant is. Bovendien kunnen alle containers voorzien worden van een CSC of ISO certificering, waardoor de containers geschikt zijn voor internationaal transport.

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.