Container modificatie

Het kan mogelijk zijn dat u specifieke wensen heeft voor het gebruik van een bepaald type container. Alconet Containers is gespecialiseerd in het modificeren van alle typen containers op basis van de unieke wensen van onze klanten. Bekijk ook eens deze 8 creatieve toepassingen met zeecontainers!

Container modificatie voor een zeecontainer op maat

Door een zeecontainer te modificeren wordt er in feite een zeecontainer op maat gerealiseerd. Container modificatie is altijd gebaseerd op de toepassing van de container. Op basis van uw wensen gaat ons team van specialisten in de werkplaats aan de slag om een container met unieke eigenschappen te produceren. Veelvoorkomende modificaties zijn het aanpassen van de afmetingen, het installeren van ramen of luiken, elektriciteit of isolatie of het realiseren van een open side container. Ook het uiterlijk van de container naar wens worden gemaakt, door bijvoorbeeld specifieke (bedrijfs)logo’s aan te brengen of de kleur aan te passen.

Volledig gecertificeerd

Alle medewerkers op het Alconet depot hebben de juiste kwalificering en de vereiste certificering om containers op een dusdanige manier te modificeren dat alles naar wens van de klant is.

Wanneer de container gebruikt gaat worden voor transport, moet de CSC- en ISO-certificering in acht worden genomen. De container moet immers kunnen voorzien in veilig transport van goederen, waardoor drastische modificaties mogelijk niet uitgevoerd kunnen worden. Na de modificatie kunnen alle containers weer voorzien worden van een CSC- of ISO-certificering, waardoor de containers geschikt zijn voor internationaal transport. Krijgt de container een andere, permanente toepassing, dan is volledig ombouwen geen enkel probleem.

Container modificatie laten uitvoeren?

Bent u op zoek naar een container met specifieke afmetingen en/of doeleinden, maar wordt deze niet standaard geproduceerd? Of wilt u een zeecontainer laten ombouwen voor een specifieke toepassing? Bekijk ons container aanbod online. Alconet kan de containers leveren, modificeren én op locatie afleveren. Neem vrijblijvend contact op of vul onderstaand formulier in voor het uitvoeren van een container modificatie!

Offerte Modificatie

  • Max. file size: 64 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.