Modificatie van containers

Het kan mogelijk zijn dat u specifieke wensen heeft voor het gebruik van een bepaald type container. Alconet Containers is gespecialiseerd in het modificeren van alle soorten containers, op basis van de unieke wensen van onze klanten.

Het modificeren van een container is altijd maatwerk. Op basis van uw wensen gaat ons team van specialisten aan de slag om een container met unieke eigenschappen te produceren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanbrengen van deuren, ramen, verwarming, verlichting of stellingen, maar ook het modificeren of aanbrengen van isolatiemateriaal. Natuurlijk kan ook het uiterlijk van de container naar wens worden gemaakt, door bijvoorbeeld specifieke (bedrijfs)logo’s aan te brengen of de container te verven in uw bedrijfskleuren.

Op Alconet depot 1 en depot 2 hebben al onze medewerkers de juiste kwalificering en vereiste certificering om de containers op een dusdanige manier te modificeren, zodat alles naar wens van de klant is.

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct een aanvraag versturen