Zeecontainers

Wilt u een zeecontainer kopen of huren? Bekijk hieronder ons actuele aanbod zeecontainers, bestaande uit zowel nieuwe als gebruikte containers van A- en B-kwaliteit. Containers van A-kwaliteit zijn in nieuwstaat of slechts weinig gebruikt, containers van B-kwaliteit hebben sporen van gebruik maar hebben dan ook een passende prijsstelling.

Zeecontainers kopen of huren

Het huren van een zeecontainer is een uitstekende oplossing wanneer u bepaalde goederen tijdelijk wilt opslaan of vervoeren. Het kopen van een zeecontainer kan uiteraard ook interessant zijn wanneer u goederen moet vervoeren over de weg, per spoor of over het water. Afhankelijk van de afmetingen van de goederen kunt u keuze maken uit verschillende typen zeecontainers.

Over zeecontainers

Zeecontainers worden gebruikt voor het transporteren of opslaan van allerlei verschillende soorten goederen. Elke zeecontainer heeft een zogenaamde CSC-certificering. Deze certificering, kort voor Container Safety Convention, is zelfs verplicht wanneer een zeecontainer gebruikt wordt voor internationaal transport. Deze certificering geeft aan dat de zeecontainer veilig is voor transport.

Altijd een passende oplossing

Zeecontainers worden zowel nieuw als tweedehands geleverd. Ook is het mogelijk om gebruikte containers te modificeren volgens eigen specificaties, bijvoorbeeld met de toevoeging van extra toegangsmogelijkheden of elektriciteit en verlichting. Standaard worden 20ft en 40ft containers geleverd. Hieronder vind je de precieze afmetingen van de alle soorten containers. Op zoek naar een 10ft zeecontainer? Wij kunnen bestaande containers modificeren, informeer voor de mogelijkheden!

Afgekeurde zeecontainer kopen of modificeren

Sommige zeecontainers hebben de BER-status, dit staat voor Beyond Economical Repair. Dit houdt in dat deze containers zijn afgekeurd, echter kun je dit soort containers nog perfect gebruiken als opslagcontainer voor de opslag van goederen.

Daarnaast is het ook mogelijk om een afgekeurde zeecontainer te laten modificeren naar wens. Voorbeelden hiervan zijn het toevoegen van (zij)deuren, luiken en het aanleggen van elektriciteit.

CSC-certificering

Elke container heeft tijdens het in gebruik nemen hiervan een zogenaamde CSC-certificering. Deze certificering, kort voor Container Safety Convention, is zelfs verplicht wanneer een container gebruikt wordt voor internationaal transport. Met het CSC-certificaat wordt aangegeven dat de container veilig is voor transport, waarbij er een plaatje wordt aangebracht op de buitenkant van de container. Er zijn verschillende eisen waar een container aan moet voldoen voordat het een CSC-certificaat krijgt. Er wordt nauwkeurig gekeken of:

  • Er geen gaten, scheuren of andere schade is aan de bodem, muren of dak
  • De toegangsmogelijkheden goed afsluiten (deuren, luiken, etc.)
  • De container water- of vloeistofdicht is

Afmetingen

Zeecontainers zijn er in verschillende maten. De 40FT container van 12 meter lang is de meest populaire zeecontainer voor transport. De 20FT container is zo’n 6 meter lang en wordt vaak gebruikt voor opslag. Bekijk hier meer informatie zoals de maximale belading. We hebben ook de afmetingen van zeecontainers op een rijtje gezet. Zijn er specifieke wensen voor de zeecontainer, zoals een luik, verlichting of een extra deur? Onze monteurs maken zeecontainers op maat, wat de aanpassingen ook zijn! Hieronder vind je de afmetingen per type container, de exacte afmetingen kunnen per container verschillen.

20ft40ft40ft HC
Lengte5898 mm12032 mm12032 mm
Hoogte2390 mm2385 mm2698 mm
Breedte2350 mm2345 mm2352 mm
Tarra2.180 kg3.620 kg3.820 kg

Zeecontainers kopen of huren

Heeft u interesse in 1 of meerdere zeecontainers? U kunt bij ons terecht voor diverse soorten zeecontainers; van nieuw tot afgekeurd en van 20FT tot 40FT. Bovendien kunnen we zeecontainers geheel naar wens modificeren. We voorzien zowel particuliere als zakelijke klanten van maatwerkoplossingen. Ook het leveren van zeecontainers op locatie is geen enkel probleem. Vraag een offerte aan, dan sturen wij u binnen 3 werkdagen een prijsopgave op maat.

Zeecontainers

Direct een aanvraag versturen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.