Zeecontainers

Wilt u een zeecontainer kopen of huren? Bekijk hieronder ons actuele aanbod zeecontainers, bestaande uit zowel nieuwe als gebruikte containers van A- en B-kwaliteit. Containers van A-kwaliteit zijn in nieuwstaat of slechts weinig gebruikt, containers van B-kwaliteit hebben sporen van gebruik maar hebben dan ook een passende prijsstelling.

Het huren van een zeecontainer is een uitstekende oplossing wanneer u bepaalde goederen tijdelijk wilt opslaan of vervoeren. Het kopen van een zeecontainer kan uiteraard ook interessant zijn wanneer u goederen moet vervoeren over de weg, per spoor of over het water. Afhankelijk van de afmetingen van de goederen kunt u keuze maken uit verschillende typen zeecontainers.

Altijd een passende oplossing

Zeecontainers worden zowel nieuw als tweedehands geleverd. Ook is het mogelijk om gebruikte containers te modificeren volgens eigen specificaties, bijvoorbeeld met de toevoeging van extra toegangsmogelijkheden of elektriciteit en verlichting. Standaard worden 20ft en 40ft zeecontainers geleverd. De afmetingen en het gewicht van de zeecontainers worden vermeld bij de containers uit ons aanbod. Op zoek naar een 10ft zeecontainer? Wij kunnen bestaande containers modificeren, informeer voor de mogelijkheden!

Zeecontainers

Direct een aanvraag versturen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.