Transport van containers

Door de jarenlange ervaring binnen de internationale transportwereld heeft Alconet B.V. een wereldwijd netwerk opgebouwd van onder meer rederijen en transportmaatschappijen. Via onze relaties kunnen klanten gebruik maken van transportmogelijkheden over de weg, per spoor of via waterwegen.

Maak gebruik van onze transportmogelijkheden

Door gebruik te maken van de transportmogelijkheden van Alconet B.V. kunt u veel kostbare tijd besparen. Bij eventuele problemen, bijvoorbeeld bij het ontbreken van de geschikte faciliteiten bij een losplaats, kunnen wij de juiste actie ondernemen en de problemen op korte termijn oplossen. Op deze manier heeft u geen omkijken naar randzaken rondom het transporteren van containers. Het gehele transportproces wordt op deze manier verzorgd en uit uw handen genomen. Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten van container transport? Neem vrijblijvend contact op, we nemen graag de mogelijkheden met u door!

Contact opnemen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.