Transport van containers

Door de jarenlange ervaring binnen de internationale transportwereld heeft Alconet B.V. een wereldwijd netwerk opgebouwd van onder meer rederijen en transportmaatschappijen. Via onze relaties kunnen klanten gebruik maken van transportmogelijkheden over de weg, per spoor of via waterwegen.

Naast het transport van containers kunt u bij Alconet ook terecht voor andere diensten; reparatie, modificatie, renovatie, opslag, inkoop, verkoop én verhuur van zeecontainers. Meer weten over één van deze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kosten container transport

Omdat je bij het transport van zeecontainers afhankelijk bent van verschillende (soorten) factoren kan er een groot verschil zijn in het aantal dagen dat het schip onderweg is. De kosten van het transport van de containers worden door verschillende factoren beïnvloed en vragen dus altijd om een prijsvoorstel op maat.
Alconet heeft een breed netwerk aan relaties waaronder rederijen en transportmaatschappijen in de buitenlandse havens. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat uw zeecontainers hier niet langer dan noodzakelijk blijven staan, waardoor je een hoop tijd kunt besparen. Bij eventuele problemen kunnen wij de juiste actie ondernemen om problemen op korte termijn op te lossen. Het gehele transportproces wordt op deze manier verzorgd en uit uw handen genomen.

Exacte kosten voor het vervoer van containers van A naar B kunnen wij u dus niet direct geven.

Transport van containers

Door gebruik te maken van de transportmogelijkheden van Alconet B.V. kunt u veel kostbare tijd besparen. Bij eventuele problemen, bijvoorbeeld bij het ontbreken van de geschikte faciliteiten bij een losplaats, kunnen wij de juiste actie ondernemen en de problemen op korte termijn oplossen. Op deze manier heeft u geen omkijken naar randzaken rondom het transporteren van containers. Het gehele transportproces wordt op deze manier verzorgd en uit uw handen genomen. Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten van container transport? Neem vrijblijvend contact op, we nemen graag de mogelijkheden met u door!

Contact opnemen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.