Over ons

Alconet B.V. is in 1997 opgericht door Frans Scherpenisse in de Rotterdamse Botlek. De werkzaamheden van Alconet zijn uitgegroeid tot het leveren van verschillende diensten op het gebied van containers. Naast het aan- en verkopen van containers faciliteren wij bijvoorbeeld in de opslag van containers, maar ook in de reparatie-, renovatie en modificatie van verschillende soorten containers.

De afgelopen 20 jaar is Alconet B.V. uitgegroeid tot een onderneming met een gevestigde positie binnen de internationale containermarkt, waarbij wij enkel voor het hoogst haalbare resultaat gaan op het gebied van service richting onze klanten. Dit uit zich in de keuze voor kwalitatief hoogwaardige materialen en het inzetten van gecertificeerd en toegewijd personeel. Daarnaast zijn er verschillende modificatie programma’s ingezet en beschikken wij over volledig ingerichte werkplaatsen, die ons verzekeren van een mobiele en flexibele werkwijze.

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.