Reefer containers

Een reefer container, ook wel koelcontainer genoemd, is een geïsoleerde container die is uitgerust met een koelaggregaat. Dit aggregaat is motorisch aangedreven en maakt gekoeld transport over langere perioden mogelijk.

Reefer containers worden veelal gebruikt bij het vervoeren van groente, fruit of andere voedingsmiddelen. De koelinstallatie is in veel gevallen uitgerust met een thermometer, zodat de juiste temperatuur kan worden ingesteld afhankelijk van het type goederen wat wordt vervoerd. Tevens worden reefer containers gebruikt als extra opslag voor bedrijven, restaurants of bij evenementen.

Het is mogelijk om reefer containers te modificeren door het toevoegen van extra deuren, afsluitmogelijkheden, verlichting en ventilatieroosters. Tevens kunnen wij een flexibele scheidingswand in de reefer aanbrengen waarbij u aan de ene kant van de wand kan vriezen en aan de andere kant kan koelen. Wij leveren ook repair-sets en kunnen u ook een onderhoudspakket aanbieden voor een reefer die in uw bezit is. Qua afmetingen zijn 10ft reefer containers, 20ft reefer containers en 40ft reefer containers beschikbaar.

Bekijk alle Reefer containers

Direct een aanvraag versturen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.