Reefer containers

Een reefer container, ook wel koelcontainer of frigo container genoemd, is een geïsoleerde container die is uitgerust met een koelaggregaat. Dit aggregaat is motorisch aangedreven en maakt gekoeld transport over langere periodes mogelijk. Op zoek naar een reefer? Alconet heeft een groot aanbod nieuwe en gebruikte reefer containers!

Gekoelde container

Reefer containers worden veelal gebruikt bij het vervoeren van groente, fruit of andere voedingsmiddelen. De koelinstallatie is in veel gevallen uitgerust met een thermometer, zodat de juiste temperatuur kan worden ingesteld afhankelijk van het type goederen wat wordt vervoerd. Tevens worden reefers gebruikt als extra opslag voor bedrijven, restaurants of bij evenementen.

Reefer container modificeren

Het is mogelijk om reefer containers te modificeren door het toevoegen van extra deuren, afsluitmogelijkheden, verlichting en ventilatieroosters. Tevens kunnen wij een flexibele scheidingswand in de reefer aanbrengen waarbij u aan de ene kant van de wand kan vriezen en aan de andere kant kan koelen. Ook wanneer er behoefte is aan een reefer container met afwijkende afmetingen kunnen we standaard reefers zo modificeren dat deze wel voldoen aan de wensen.

Types reefer containers

Qua afmetingen zijn 10ft, 20ft en 40ft reefer containers beschikbaar. Een 40ft High Cube is zo’n 30 centimeter hoger dan een normale reefer. Daarnaast heeft u de keuze tussen nieuwe en gebruikte reefers! Bekijk het aanbod hieronder. Voor gensets gaat u naar deze pagina.

Reefer containers bij Harbour Reefer Service

Bent u op zoek naar hoogwaardige service op het gebied van reefers? Dan bent u bij Harbour Reefer Service aan het juiste adres. Op het depot van Alconet verzorgen zij hoogwaarde en efficiënte service op het gebied van reefers (koelcontainers) en gensets (generator sets). Harbour Reefer Service is gespecialiseerd in onderhoud, (nood)reparaties, modificaties en renovatie van reefers en gensets van alle grote fabrikanten. Daarnaast leveren ze ook gebruikte én nieuwe (losse) onderdelen voor reefers en gensets. Ga hier naar de website.

Bekijk alle Reefer containers

Direct een aanvraag versturen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.