Open top containers

Wanneer goederen via bovenaf, bijvoorbeeld met een kraan, geladen of gelost moeten worden kan er het beste worden gekozen voor open top containers. Deze containers zijn speciaal ontworpen voor grote landingen die qua afmetingen niet in een standaard container zullen passen, met het open dak kan de vracht gemakkelijk van bovenaf geladen worden.

Toepassingen

In plaats van een gesloten dak worden open top containers meestal afgedekt met een afneembaar zeil. Hierdoor zijn deze containers geschikt om geladen te worden door een kraan of vorkheftruck. Dit maakt de container ideaal voor het opslaan of vervoeren van grote goederen, denk aan grotere machines of apparatuur.  Bij Alconet B.V. kunnen bestaande zeecontainers gemodificeerd worden tot open top container. Deze rebuild containers zijn na modificatie in het bezit van de juiste certificeringen, zoals een passend CSC-certificaat.

Open top containers kopen

De 40FT open top container is het meest gangbaar. Daarnaast bieden wij ook de 20FT container aan. Bovendien heeft u bij Alconet de keuze tussen originele containers en onze speciale rebuild containers, maatwerk is geen probleem. Alle nieuwe en gebruikte containers zijn CSC-gekeurd. Wilt u één of meerdere containers kopen? Wij leveren alle containers vanaf het depot in Rotterdam. U kunt de containers bij ons afhalen of op locatie laten leveren. Bekijk hieronder het actuele aanbod! Ook op het gebied van hoogwaardige service voor open top containers bent u bij ons aan het juiste adres. Op het depot van Alconet verzorgen wij onderhoud, reparatie, renovatie en modificatie. Vermeld altijd bij het aanvragen van een offerte of het opnemen van contact of er een container in A-kwaliteit of B-kwaliteit gewenst is!

Heeft u interesse in open top containers? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, binnen 3 werkdagen ontvangt u een offerte op maat! Let op: de afbeeldingen vormen slechts een indicatie voor het type container.

Open Top Containers

Direct een aanvraag versturen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.