Open top containers

Wanneer goederen via bovenaf, bijvoorbeeld met een kraan, geladen of gelost moeten worden kan er het beste worden gekozen voor een open top container. Een open top container heeft namelijk een open dak, waardoor de vracht gemakkelijk vanaf de bovenkant geladen kan worden.

Soorten open top containers

De 40FT open top container is het meest gangbaar. Daarnaast bieden wij ook de 20FT open top container aan. Bovendien heeft u bij Alconet de keuze tussen originele open top containers en onze speciale rebuild open top containers. Bekijk hieronder het actuele aanbod open top containers! Wij leveren alle containers vanaf het depot in Rotterdam.

Toepassing open top containers

In plaats van een gesloten dak wordt een open top container meestal afgedekt met een afneembaar zeil. Hierdoor zijn open top containers geschikt om geladen te worden door een kraan of vorkheftruck. Bij Alconet B.V. kunnen bestaande zeecontainers gemodificeerd worden tot open top container. Deze rebuild open top containers zijn na modificatie in het bezit van de juiste certificeringen, zoals een passend CSC-certificaat.

Open Top Containers

Direct een aanvraag versturen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.