Tankcontainers

Een tankcontainer wordt uitsluitend gebruikt bij het vervoer van vloeistoffen of chemicaliën. De containers hebben een stalen frame en de tanks in het frame zijn van roestvrijstaal. Tankcontainers hebben een IMO certificering, wat aangeeft welk types vloeistoffen in de container opgeslagen of getransporteerd mogen worden.

Tankcontainer kopen

Een tankcontainer kopen doet u bij Alconet B.V. in de Botlek. Wij kunnen vanuit onze depots in Rotterdam wereldwijd tankcontainers leveren, waarbij voornamelijk 20ft tankcontainers in omloop zijn. Over het algemeen hebben deze tanks een capaciteit van 14.000 tot 27.000 liter. Ons aanbod bestaat uit nieuwe en gebruikte tankcontainers in diverse IMO categorieën.

Schoongemaakt en gecertificeerd

Alle tankcontainers die binnenkomen op ons depot worden schoongemaakt. De tankcontainers worden uitvoerig gecontroleerd en voorzien van de juiste veiligheidskeuringen en certificaten voordat deze worden afgeleverd.

Liever geen tankcontainer kopen? Huren behoort ook tot de mogelijkheden! In de offerte aanvraag kunt u uw voorkeur aangeven.

Holland Tank Service

Bent u op zoek naar hoogwaardige service op het gebied van tankcontainers? Dan bent u bij Holland Tank Service aan het juiste adres. Op het terrein van Alconet verzorgen zij de volgende werkzaamheden aan tankcontainers; onderhoud, reparatie, renovatie en modificatie. Tevens beschikt Holland Tank Service over wasplaatsen en testfaciliteiten. Ga hier naar de website.

Tankcontainers

Direct een aanvraag versturen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.