Tankcontainers

Een tankcontainer wordt uitsluitend gebruikt bij het vervoer van vloeistoffen of chemicaliën. De containers hebben een stalen frame en de tanks in het frame zijn van roestvrijstaal. Tankcontainers hebben een IMO certificering, wat aangeeft welk types vloeistoffen in de container opgeslagen of getransporteerd mogen worden.

Een tankcontainer kopen doe je bij Alconet B.V. in de Botlek. Wij kunnen vanuit onze depots in Rotterdam wereldwijd tankcontainers leveren, waarbij voornamelijk 20ft tankcontainers in omloop zijn. Over het algemeen hebben deze tanks een capaciteit van 14.000 tot 27.000 liter. Zowel nieuwe als gebruikte tankcontainers worden schoongemaakt en voldoend aan alle veiligheidsvoorschriften. Alle tankcontainers worden uitvoerig gecontroleerd en voorzien van de juiste veiligheidskeuringen en certificaten voordat deze worden afgeleverd.

Tankcontainers

Direct een aanvraag versturen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.