Tankcontainers

Een tankcontainer wordt uitsluitend gebruikt bij het vervoer van vloeistoffen of chemicaliën. De containers hebben een stalen frame en de tanks in het frame zijn van roestvrijstaal. Tankcontainers hebben een IMO certificering, wat aangeeft welk types vloeistoffen in de container opgeslagen of getransporteerd mogen worden.

Tankcontainers

Tankcontainers worden gebruikt voor de opslag of vervoer van vloeistoffen, chemicaliën of zelfs voedingsmiddelen. De containers worden gekenmerkt door een stalen frame wat is gemaakt volgens de ISO-normen, wat 20FT (6,06 meter) of 40FT (12,19 meter) lang is. De tank in het frame is gemaakt van roestvrijstaal en afgewerkt meteen isolatielaag. Afhankelijk van het formaat hebben deze containers over het algemeen een inhoud van 14.000 tot 27.000 liter. Tankcontainers hebben een IMO-certificering, wat aangeeft welke types vloeistoffen in de container opgeslagen of getransporteerd worden.

Tankcontainers kopen doet u bij Alconet B.V. in de Botlek. Wij kunnen vanuit onze depots in Rotterdam wereldwijd containers leveren, waarbij voornamelijk 20ft containers in omloop zijn. Ons aanbod bestaat uit nieuwe en gebruikte containers in diverse IMO categorieën.

Schoongemaakt en gecertificeerd

Alle containers die binnenkomen op ons depot worden schoongemaakt. Na het schoonmaken worden deze containers uitvoerig gecontroleerd en voorzien van de juiste veiligheidskeuringen en certificaten voordat deze worden afgeleverd.

Liever geen tankcontainer kopen? Huren behoort ook tot de mogelijkheden! In de offerte aanvraag kunt u uw voorkeur aangeven.

Tankcontainers kopen of huren

Bent u op zoek naar hoogwaardige service op het gebied van tankcontainers? Dan bent u bij Holland Tank Service aan het juiste adres. Op het terrein van Alconet verzorgen zij de volgende werkzaamheden aan containers; onderhoud, reparatie, renovatie en modificatie. Tevens beschikt Holland Tank Service over wasplaatsen en testfaciliteiten. Ga hier naar de website.

Tankcontainers

Direct een aanvraag versturen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.