Bouw- industrie & infrastructuur

Voor tijdelijke of langdurige oplossingen bij opslagproblemen bent u bij Alconet B.V. aan het juiste adres. Zo kan het zijn dat u als aannemer op de bouwplaats extra ruimte voor opslag nodig heeft.

Drukte en capaciteitsproblemen bij een fabriek of bouwprojecten kunnen een aanleiding zijn om containers in te zetten om deze problemen op korte termijn op te lossen. Maar ook voor oplossingen op de lange termijn, denk bijvoorbeeld aan behoefte aan extra ruimte welke flexibel is qua positie, of het constante verleggen van de bouw werkzaamheden van wegen, sporen of tunnels. Een container biedt een flexibele oplossing voor extra opslagruime op elke gewenste plek in noordwest Europa. Daarnaast kan Alconet de gewenste containers zowel afleveren als ophalen op elke locatie. Bovendien kunt u gebruik maken van onze expertise tijdens de plaatsing van de containers!

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.