Container reparatie voor transportschade of slijtage

Een beschadigde container hoeft niet meteen te worden afgeschreven. Bij Alconet wordt regelmatig container reparatie uitgevoerd waardoor de levensduur van de container kan worden verlengd.

Transportschade of slijtage

Vanaf het depot op de vrachtwagen en van het vrachtschip naar de goederentrein. Het laden en lossen van containers en het veelvuldig verplaatsen van containers kan ervoor zorgen dat er transportschade of slijtage aan de container optreedt. Voorbeelden zijn scheuren in de container en deuren die niet meer goed (af)sluiten, waardoor de container mogelijk wordt afgekeurd.

Alconet - Container reparatie 05

Container reparatie, testen en keuren

Onze monteurs zijn opgeleid om reparaties vakkundig uit te voeren. Als grote speler op de container markt zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgen we ervoor dat kennis en kunde van onze monteurs altijd op peil is. Alconet heeft de capaciteit om containers in bulkpartijen te repareren.

Op ons depot hebben we de faciliteiten om de containers niet alleen te repareren maar ook uitvoerig te testen. Vervolgens kunnen de controleurs op het depot de gerepareerde container controleren technisch keuren. De levensduur van de container kan zo met enkele jaren worden verlengd en kan gewoon weer worden ingezet voor transport, opslag en andere doeleinden.

Bent u op zoek naar een gekwalificeerde en ervaren partij voor de reparatie van uw container of meerdere containers? Neem vrijblijvend contact met ons op, we informeren u graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.