20FT Zeecontainer High Cube

De 20FT Zeecontainer High Cube is geschikt voor verschillende soorten opslag en transport. 20FT High Cube Zeecontainers zijn enkel in nieuwe staat leverbaar.

Deze High Cube (HC) containers zijn iets hoger dan reguliere zeecontainers, wat uiteraard de maximale laadhoogte iets vergroot. Lees hier alles over wat een high cube container precies is. Hieronder kunt u de specifieke afmetingen van dit type container vinden, waarbij zowel de interne als externe afmetingen zijn vermeld.

Deze nieuwe 20ft zeecontainer is geschikt voor transport via weg of over het water, maar ook voor opslag op korte of lange termijn. Bovendien zijn er verschillende modificaties mogelijk (waaronder ramen, deuren, verlichting) om de toepassingsmogelijkheden van de container nog verder uit te breiden. De containers zijn stapelbaar en handeling gebeurt met een kraan en/of heftruck. Bent u toch op zoek naar een tweedehands 20ft HC container? Dan kunnen wij een 40ft HC container inkorten naar een 20ft HC.

Wilt u deze of een andere container kopen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsopgave op maat, waarbij u ook aan kunt geven of de container op locatie afgeleverd moet worden!

Specificaties
Beschikbaarheid
Staat
Nieuw
Certificering
CSC
Materiaal
Corten staal
Container type
20FT Zeecontainer High Cube
Afmetingen
Intern
Lengte
5910mm
Breedte
2345mm
Hoogte
2690mm
Extern
Lengte
6058mm
Breedte
2438mm
Hoogte
2891mm
Gewicht
Maximale belading
28060kg
Maximaal gewicht
30480kg
Tarra
2420kg

Foto's 20FT Zeecontainer High Cube

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Neem contact op

0031 (0) 181 25 44 00

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.