40FT Zeecontainer A-Kwaliteit

Een 40ft zeecontainer A-kwaliteit is een container voor het vervoer van stukgoederen over zee, die eenvoudig op binnenschepen en vrachtauto’s kan worden overgeladen. Dit type container, ook wel dry van container genoemd, is dan ook één van de meest gebruikte containers voor zowel opslag als transporttoepassingen.

Containers als deze 40ft zeecontainer worden overgenomen van rederijen of grootschalige transportbedrijven. Deze containers van A-kwaliteit zijn in prima staat en hebben slechts lichte visuele sporen van gebruik. Zo kan een kwalitatief goede container kopen goedkoop gemaakt worden! Indien gewenst kan een container, of meerdere containers, volledig naar wens gemodificeerd worden. Veel voorkomende modificaties zijn het plaatsen van ramen, deuren of het aanbrengen van verlichting of andere elektronica. De container is stapelbaar en handeling gebeurt met een kraan en/of heftruck. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsopgave op maat, eventueel inclusief levering op locatie binnen heel Nederland!

Specificaties
Beschikbaarheid
Staat
Gebruikt
Certificering
CSC
Materiaal
Staal
Container type
40FT Zeecontainer A-Kwaliteit
Afmetingen
Intern
Lengte
12032mm
Breedte
2345mm
Hoogte
2385mm
Extern
Lengte
12192mm
Breedte
2438mm
Hoogte
2591mm
Gewicht
Maximale belading
26860kg
Maximum gewicht
30480kg
Tarra
3620kg

Foto's 40FT Zeecontainer A-Kwaliteit

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Neem contact op

0031 (0) 181 25 44 00

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.