Vrachtcontainer kopen

Bent u op zoek naar een vrachtcontainer? Zeecontainers zijn ijzersterk en heel geschikt om allerlei soorten vracht te vervoeren en op te slaan. Bekijk ons aanbod vrachtcontainers en vraag een online offerte aan!

Soorten vrachtcontainers

Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten containers, waarvan met name de zeecontainer en de open top container geschikt zijn als vrachtcontainer. Het verschil zit in de manier van laden. Een zeecontainer wordt via de kopse kant geladen, terwijl de open top container van bovenaf geladen wordt. Dit maakt de open top container uitermate geschikt voor grotere soorten vracht, wat met een kraan geladen kan worden. De container kan worden afgedekt met een zeil. Moet de inhoud goed vergrendeld kunnen worden, dan is de zeecontainer de beste optie. Door container modificatie is het tevens mogelijk om een zeecontainer te voorzien van een zij-ingang.

Afmetingen

Zowel zeecontainers als open top containers zijn beschikbaar in 20ft en 40ft. Een 20ft container heeft een lengte van circa 6 meter, een 40ft container is ongeveer 12 meter lang. De beste keuze voor u is afhankelijk van de beoogde belading. Bij elke container in ons aanbod vindt u details over de lengte en maximale belading. Bekijk onze zeecontainers of open top containers.

Vrachtcontainer kopen

Wilt u een vrachtcontainer kopen, dan bent u vast geïnteresseerd in de prijs. We bieden u de mogelijkheid om een online offerte aan te vragen. In de aanvraag geeft u aan welk type container uw voorkeur heeft, welke maat en hoeveel. Zijn er wensen op het gebied van modificatie en levering, geef dat dan aan. Vervolgens zullen we u binnen 3 dagen voorzien van een prijsopgave op maat.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.