Tankcontainer kopen

Alconet Containers koopt en verkoopt containers over de hele wereld. Ons aanbod bestaat onder andere uit zeecontainers, reefers en tankcontainers. Heeft u interesse in het kopen van tankcontainers? Wij helpen u graag verder.

Ruim aanbod tankcontainers

Een tankcontainer wordt uitsluitend gebruikt voor transport van vloeistoffen en chemicaliën. De tankcontainers zijn van roestvrijstaal en zijn voorzien van een stalen frame. Tankcontainers hebben altijd een specifieke IMO certificering die aangeeft welk types vloeistoffen in de container opgeslagen of getransporteerd mogen worden. Ons aanbod bestaat uit nieuwe en gebruikte 20FT tankcontainers met diverse IMO certificeringen. Bekijk ons actuele aanbod online.

Bekijk tankcontainers

Offerte aanvragen

Alconet levert tankcontainers aan bedrijven over de hele wereld. Wilt u een tankcontainer kopen en bent u benieuwd naar de kosten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. We sturen u binnen 3 dagen een prijsindicatie op maat.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.