De Ultra Freezer Reefer Container voor opslag COVID-19 vaccin

15-09-2020

De Ultra Freezer Reefer Container zorgt voor extra koelcapaciteit bij ziekenhuizen voor opslag COVID-19 vaccin

De Ultra Freezer Reefer Container, ook wel SuperFreezer genoemd, wordt steeds vaker ingezet voor medische doeleinden. Dat is geen totale verrassing als je weet dat deze ultra freezer container de cargo wel op -60°C gekoeld kan houden.

De SuperFreezer container is zoals aangegeven uitermate geschikt voor medische doeleinden, waaronder de gekoelde opslag van medicatie. Zo’n container kan in corona tijd, bijvoorbeeld voor een ziekenhuis, goed van pas komen.

Er wordt momenteel druk gewerkt aan een vaccin tegen COVID-19 en dit vaccin moet straks opgeslagen kunnen worden door onder andere ziekenhuizen. Met de enorme koelcapaciteit van deze container is de SuperFreezer de perfecte container voor de opslag van bijvoorbeeld het toekomstige COVID-19 vaccin.

Een ziekenhuis kan met deze container de koelcapaciteit tijdelijk of permanent uitbreiden door de ultra freezer container te huren of te kopen.

 

Ultra Freezer reefer containers te huur en te koop bij Alconet Containers Rotterdam

Terug naar het overzicht

Meer actualiteiten

Toon alle actualiteiten

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.