Gemodificeerde reefers klaar voor inspectie!

04-02-2019

De klant was op zoek naar tweedehands 20ft High Cube reefer containers. Dit zijn gebruikte reefer containers met extra hoogte. Dit type reefer container is moeilijk verkrijgbaar. De 20ft standaard reefer container wordt wereldwijd het meest gebruikt voor gekoeld transport.

Reefer modificatie: inkorten

Omdat 20ft reefer containers moeilijk te krijgen zijn en amper in de HC (High Cube) uitvoering worden geproduceerd, hebben we ervoor gekozen om 40ft HC reefer containers te modificeren naar 20ft HC reefer containers. De reefers zijn vervolgens voorzien van een nieuwe prefixen, ISO-codes en aangepaste weight labels. Op de foto is de ALLU-prefix duidelijk te zien. Dit zorgt er mede voor dat reefers altijd te herleiden zijn naar Alconet als leverancier. Voor de oplevering wordt de kwaliteit van de reefers gecontroleerd door onze QC-medewerkers (Quality Control medewerkers).

Koelcontainer huren voor extra capaciteit, koele opslag van groente, fruit en medicatie

Inspectie van reefer containers

Voordat de reefer containers worden overgedragen aan de klant, worden de reefer containers geïnspecteerd door de depot QC-medewerkers. De inspectie heeft als doel om de gehele technische staat van de container voor de laatste keer te controleren. Met name de CSC-voorwaarden en ISO-normen worden nogmaals goed nagekeken. Daarnaast wordt ook gecontroleerd of de kwaliteit in orde is en of de reefer is voorzien van de juiste bestickering en check digits. Wanneer dit alles in orde bevonden is, wordt de reefer HACCP gewassen en in de AV-stack opgeslagen. De reefer containers zijn dan klaar voor oplevering.

Meer weten over reefer modificatie?
Bekijk container modificatie

Terug naar het overzicht

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.