Modificatie en samenvoeging twee reefer containers

24-07-2017

Opnieuw hebben wij een uniek project mogen uitvoeren en opleveren voor een relatie. Deze was op zoek naar een koel/vries ruimte op locatie, groter dan een 40ft reefer container. Hierbij ging de voorkeur uit naar één unit, in plaats van meerdere losse containers.

Gebaseerd op dit vraagstuk heeft dit een uniek resultaat opgeleverd. Er is bij twee individuele reefer containers de zijkant verwijderd, deze zijn vervolgens zijdelings gemonteerd. Zonder de tussenwand vormden de twee reefers één grote koel/vries ruimte. Door het aanbrengen van profielen aan de buitenkant is het debietverlies van het koel/ vries systeem van de reefer containers geminimaliseerd. Hieronder kunt u het eindresultaat van deze modificatie vinden, waarbij de eerste afbeelding is gemaakt tijdens de constructie. De tweede afbeelding is van het eindresultaat.

Modificatie en samenvoeging reefer containers 01 Modificatie en samenvoeging reefer containers 02

Terug naar het overzicht

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.