Modificatie reefer container: toevoeging extra deur

23-04-2019

Met enige regelmaat worden er container modificaties aangevraagd voor reefers. Van veel voorkomende modificaties zoals het aanbrengen van elektriciteit en/of verlichting tot het uitvoeren van meer gespecialiseerde modificaties, reefer containers worden vaak aangepast naar de wensen en behoeften van specifieke gebruikers. Een modificatie die wij regelmatig uitvoeren is het toevoegen van een extra deur. Op deze manier kan een persoon makkelijk de container in- en uitlopen, zonder dat dit ten koste gaat van de isolatie en koeling van de container.

Hoewel er regelmatig extra toegangsdeuren worden geplaatst in een reefer container, hebben wij toch weer een unieke modificatie mogen uitvoeren. Voor onderstaande reefer container hebben wij namelijk een extra deur toegevoegd in de reeds aanwezige containerdeur. Een dergelijke modificatie kan interessant zijn voor verschillende soorten ondernemingen, denk hierbij aan slagerijen en beachclubs. Zij kunnen namelijk op zoek zijn naar extra gekoelde opslagruimte, zowel structureel als seizoensgebonden. Zo zijn er veel strandtenten en beachclubs die in het seizoen een reefer container bij hun locatie plaatsen, deze gaat buitenom het seizoen vervolgens ergens in opslag.

Bent u ook op zoek naar extra gekoelde opslag, of wilt u een gemodificeerde reefer container bestellen? Bekijk ons actuele aanbod in reefer containers. Bent u geïnteresseerd in container modificatie? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat!

Terug naar het overzicht

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.