Mondkapjes voor hulpverleners

23-03-2020

Afgelopen week heeft Alconet B.V. mondkapjes geschonken aan de Nederlandse hulpverleners. Alconet had mondkapjes in voorraad voor het repareren en onderhouden van containers. Een deel daarvan is geschonken aan hulpverleners. Deze mondkapjes voldoen aan de strenge PBM-eisen van hulpverleners in het ziekenhuis (Persoonlijk Beschermingsmiddelen). Ondanks de recent aangekomen, grote lading mondkapjes op Schiphol, is er nog steeds grote vraag naar mondkapjes en andere beschermingsmiddelen die aan de eisen voldoen. Dit alles omdat ze nog niet weten hoeveel er nodig is, en wat ons land te wachten staat.

Als Alconet B.V. voelen wij ons er prettig bij om hier een bijdrage aan te leveren, ook al is het misschien een druppel op een gloeiende plaat. Intern hebben wij ook diverse maatregelen getroffen om de verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk te voorkomen. Tevens moeten truckchauffeurs die het depot betreden om containers te brengen of te halen zich houden aan strikte maatregelen. Het is een roerige tijd, maar we proberen de distributie in de haven zoveel als mogelijk draaiende te houden waarbij bescherming van het personeel op nummer één staat.

Terug naar het overzicht

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.