Nieuwe identiteit en website Alconet

20-06-2017

In 1997 werd Alconet opgericht door Frans Scherpenisse in de Rotterdamse Botlek. Dit betekent dat Alconet inmiddels 20 jaar bestaat. In deze 20 jaar heeft Alconet een gevestigde positie weten te veroveren op de internationale containermarkt.

Vooruitgang is een sleutelwoord binnen onze organisatie. Om dit kracht bij te zetten hebben wij na 20 jaar een nieuwe visuele identiteit laten ontwikkelen. Een identiteit die niet alleen bij Alconet past, maar ook de basis vormt voor de dochterondernemingen Holland Reefer Service en Holland Tank Service.

Met de ontwikkeling van deze nieuwe identiteit hebben we ook onze website vernieuwd en het resultaat mag er wat ons betreft zijn. Op de nieuwe website is het volledige aanbod van Alconet te vinden, waarbij alle informatie over de containers overzichtelijk is weergegeven.

Daarnaast zullen wij met regelmaat nieuwsberichten publiceren. We delen lopende en afgeronde projecten en natuurlijk alle algemene ontwikkelingen rondom Alconet zodat u altijd op de hoogte bent.

Met deze vernieuwing kijken wij vol vertrouwen naar de toekomst, met de ambitie om onze relaties nog beter van informatie te voorzien en van dienst te kunnen zijn. Heeft u vragen of opmerkingen over de nieuwe identiteit of de website? Stuur dan een bericht naar info@alconet.nl of bel 0181 25 44 00!

Alconet nieuwe website 01

Terug naar het overzicht

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.