Platform container

Wie op zoek is naar een platform container is bij Alconet aan het juiste adres. Alconet Containers levert containers aan particulieren en bedrijven over de hele wereld. Lees meer over ons aanbod.

Platform container

Een platform container is een soort flat rack container zonder kopschotten. Een normale flat rack container heeft geen zijwanden, wat hem ideaal maakt voor het laden en vervoeren van goederen en machines met afwijkende maten. De lading kan aan de zijkanten uitsteken. Bij een ‘platform’ kan de lading aan alle kanten uitsteken, want het bestaat alleen uit een stalen onderkant dat een enorm gewicht kan dragen. Dit maakt de container ook ideaal als loopplank of om ervoor te zorgen dat goederen niet op de grond hoeven te staan.

De meest voorkomende afmetingen van de containers zijn, net als bij gewone containers, 20FT en 40FT. De 20FT container is ca. 6 meter lang, de 40FT is ca. 12 meter lang.

Platform containers kopen

Ons team modificeert flat rack containers tot de platform container die u zoekt. Daarnaast kunnen wij de containers bij u op locatie afleveren. Heeft u interesse in het kopen van platform containers, en bent u benieuwd wat het zou kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. We sturen binnen 3 werkdagen een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.