Productie van nieuwe 40ft HC reefer containers

22-06-2018

Wegens de grote vraag naar nieuwe reefer containers hebben wij onlangs opdracht gegeven om nieuwe 40ft high cube reefers te produceren. In het verleden zijn al 20ft reefer containers geproduceerd en geleverd, waarbij wij erg te spreken waren over zowel de kwaliteit als de levering van de nieuwe containers. Deze 20ft containers zijn momenteel aanwezig in zowel Rotterdam als China en kunnen van daaruit geleverd worden.

Een productie partner in China is aan de slag gegaan en inmiddels staat de eerste partij reefer containers klaar in China voor transport naar ons depot in Rotterdam. Ook hebben wij 10ft reefer besteld, de verwachting is dat deze in de eerste week van juli gereed zijn voor levering. De containers zijn uitgerust met Carrier reefer units, wat een bekende en betrouwbare naam is binnen de wereld van gekoeld transport. Daarnaast zijn de containers volledig ISO en CSC gecertificeerd, waardoor deze direct in gebruik genomen kunnen worden.

Wilt u een nieuwe 40ft reefer container bestellen? Bekijk ons actuele aanbod reefers op de website, of bel 0181 25 44 00 voor een persoonlijk advies van één van onze container experts!

Bekijk alle reefer containers

Terug naar het overzicht

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.