Reefer containers Rotterdam

Wie reefer containers in Rotterdam wil kopen, is bij Alconet aan het juiste adres. De thuisbasis van Alconet Containers is Rotterdam. Vanuit ons depot in de Botlek verkopen we reefer containers over de hele wereld. Bekijk ons ruime aanbod reefer containers, we helpen u graag verder!

Reefer containers en gensets in Rotterdam

Koelcontainers, kortweg reefers, vormen de perfecte oplossing voor gekoeld transport of de opslag van goederen op locatie. Alconet voorziet bedrijven over de hele wereld van reefer containers die ze nodig hebben. Ons assortiment reefers omvat nieuwe en gebruikte reefer containers in verschillende maten. Wij zijn in staat om reefer containers aan te passen om uw ideale koeloplossing te creëren. Veel voorkomende aanpassingen zijn extra deuren, sloten, verlichting en ventilatie. We kunnen ook een flexibele scheidingswand in de reefer maken, waardoor het mogelijk is om aan de ene kant van de scheidingswand te koelen en aan de andere kant te vriezen. Onze technici zijn gespecialiseerd in het maken van custom reefer containers.

Bent u op zoek naar gensets? De gensets die wij leveren zijn van grote fabrikanten zoals Carrier en Thermo King. Alle nieuwe en gebruikte reefers en gensets zijn CSC-gecertificeerd. In Rotterdam verkopen we vooral clip-on gensets.

Reefer containers Rotterdam

Wij leveren regelmatig reefer containers in Rotterdam. Indien u op zoek bent naar een hoogwaardige reefer container of genset, dan doen wij graag zaken met u in Rotterdam. Houd er rekening mee dat we uitsluitend verkopen aan B2B-klanten. Neem contact op met onze containerspecialisten of vraag direct een offerte aan via de website. Gelieve zoveel mogelijk informatie in te vullen, inclusief leveringsdetails. Wij sturen u binnen 2 werkdagen een persoonlijke prijsindicatie.

Offerte Reefer Container

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.