Verwijderen en vervangen van T-vloer 40ft reefer container

05-10-2017

Voor een buitenlandse klant hebben wij een modificatie mogen uitvoeren aan een 40ft reefer container. In dit geval ging het om een eindgebruiker van de container, die graag een extra opslagmogelijkheid voor producten wilde op locatie als verlengstuk van de huidige opslag. Dit betekent ook dat er regelmatig personen de reefer container in en uit lopen. Het probleem met een originele reefer is dat de T-vloer van een reefer container gebouwd is voor transportdoeleinden en luchtcirculatie, deze is dan ook moeilijker te reinigen. Vandaar dat wij hebben aangeraden de T-vloer te verwijderen en een aluminium vloer te plaatsen.

De keuze voor aluminium is voornamelijk gebaseerd op de weerbaarheid tegen corrosie. Bovendien is er gekozen voor aluminium platen waar profiel op aanwezig is, zodat de personen die in de reefer lopen voldoende grip hebben. Het verwijderen van de T-vloer is een specialistische dienst welke op hele secure wijze uitgevoerd dient te worden. Na het verwijderen zijn de aluminium platen passend gemaakt en geplaatst in de 40ft reefer container. Het resultaat is een reefer container die uitstekend als extra koeling gebruikt kan worden op locatie, terwijl deze makkelijk en snel schoongemaakt kan worden!

Schaftunit

Een zeecontainer laten ombouwen kan bij Alconet Containers

Terug naar het overzicht

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.