Zeecontainer als garage

Een zeecontainer als garage? Dat kan! De klassieke container is al lang niet meer de metalen box die enkel nog wordt gebruikt voor transport- of opslagmogelijkheden. Een zeecontainer heeft veel verschillende toepassingen, waaronder ook het modificeren van een container tot een volledig functionele garage.

Een zeecontainer als garage

Of je nu een tijdelijke opslag voor je auto of andere zaken nodig hebt, of je wilt een goedkopere oplossing dan de bouw van een gloednieuwe garage. Een zeecontainer ombouwen tot garage kan een heel interessante oplossing zijn. Ten eerste is een zeecontainer wind- en waterdicht, waardoor je voertuig(en) standaard zijn afgeschermd voor invloeden van buitenaf. Daarnaast zijn er minimale modificaties nodig om de container functioneel om te bouwen tot garage. Meestal is de installatie van een roldeur en het aanleggen van elektriciteit en/of verlichting al voldoende! De 20FT zeecontainer is met zijn 6 meter de populairste garage-oplossing.

Container garage met roldeur

Zeecontainers hebben natuurlijk een duidelijke prijsstelling, afhankelijk van welke kwaliteit container je het liefste wilt aanschaffen. Vandaar dat goedkopere containers of afgekeurde zeecontainers nog wel eens wat extra werk nodig hebben om op te knappen. Denk hierbij aan het verstevigen of vervangen van verroeste onderdelen, maar ook het netter maken van de buitenkant kan hier onderdeel van zijn. Indien nodig kan een zeecontainer in elke gewenste kleur worden geschilderd, waardoor deze past bij de directe omgeving waar deze geplaatst gaat worden.

Een container modificeren

Op ons depot staat dagelijks een team van reparatie & modificatie specialisten voor je klaar om aan de slag gaan met de meest uiteenlopende projecten. Container modificaties die vrijwel dagelijks worden uitgevoerd zijn het aanbrengen van extra deuren en ramen, maar bijvoorbeeld ook het aanleggen van elektriciteit en verlichting. Ook het verwijderen of juist toevoegen van panelen voor functionele doeleinden komt heel vaak voor. Ten slotte worden containers vaak geschilderd of bestickerd om aan te sluiten bij de wensen van de klant(en).

Container garage kopen

Wil je een zeecontainer als garage, of ben je benieuwd naar de kosten voor zo’n modificatie? Vraag dan een offerte aan bij onze container experts! Geef aan dat je interesse hebt in een (gebruikte) zeecontainer en welke aanpassingen er eventueel gedaan moeten worden. Binnen 2 werkdagen ontvang je een persoonlijke offerte op maat, waarbij direct duidelijk is wat de container garage gaat kosten. Indien gewenst kan de container ook op locatie worden afgeleverd!

Offerte Modificatie

  • Max. file size: 64 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.