Zeecontainer kopen

Wilt u een zeecontainer kopen? Ons aanbod bestaat uit nieuwe en gebruike zeecontainers. Zeecontainers worden gebruikt voor het transporteren of opslaan van allerlei verschillende soorten goederen. Alconet levert zeecontainers binnen heel Nederland, rechtstreeks geleverd vanuit ons depot in de Rotterdamse Botlek. Bij Alconet helpen we u aan de zeecontainer die u zoekt!

Ruim aanbod zeecontainers

Containers worden overgenomen en rechtstreeks ingekocht bij de leverancier, vanuit grote rederijen of transport maatschappijen. Bij Alconet bent u aan het juiste adres voor alle container types. De zeecontainer is natuurlijk het bekendst, deze leveren we in verschillende afmetingen. Alle nieuwe en gebruikte containers zijn volledig CSC-gecertificeerd.

  • Alle afmetingen: 10FT, 20FT, 40FT en 40FT High Cube containers worden geleverd uit voorraad, u profiteert hierbij van snelle levertijden en afhandeling. Hier kunt u meer te weten komen over de container afmetingen.
  • Nieuw en gebruikt: Het aanbod bestaat uit nieuwe en tweedehands zeecontainers. Containers van A-kwaliteit zijn nieuw of licht gebruikt, containers van B-kwaliteit zijn in gebruikte staat. B-kwaliteit zeecontainers zijn voordeliger in de aanschaf.
  • Gecertificeerd: Alle nieuwe en gebruikte containers zijn voorzien van de juiste certificering (CSC) en kunnen direct ingezet worden voor transport of opslag. Containers die niet meer aan de eisen voldoen worden afgekeurd. Lees meer over afgekeurde zeecontainers.

Bekijk zeecontainers

Naast de zeecontainer bieden wij ook andere soorten containers aan. Denk aan reefer containers en flat rack containers. Wilt u slechts tijdelijk beschikken over zeecontainers, dan is het interessant om een zeecontainers te huren in plaats van te kopen.

Mogelijkheden voor maatwerk

Wij zetten graag een stapje extra om u te kunnen voorzien van de zeecontainers waar u naar op zoek bent. Ons team is gespecialiseerd in het modificeren van containers. Zo koopt u exact de zeecontainer die u zoekt.

  • Modificaties: Wij zorgen voor maatwerk indien gewenst. Voorbeelden zijn schilderen in een gewenste kleur, bestickering of het monteren van extra deuren, isolatie, ramen en tussenschotten.
  • Levering: Door een uitgebreid netwerk met transporteurs kunnen de containers binnen heel Nederland op locatie worden bezorgd.

Zeecontainer kopen: wat kost een zeecontainer?

Alle nieuwe en gebruikte zeecontainers worden uit voorraad geleverd, dat doen we vanuit het depot in de Rotterdamse Botlek. Heeft u vragen over zeecontainers of ons actuele aanbod, neem dan contact met ons op. Voor het kopen van zeecontainers kunt u voorafgaand een online offerte aanvragen. Geheel vrijblijvend! Geef aan in welk soort zeecontainer interesse heeft en of er wensen zijn op het gebied van modificatie en levering. We zullen u binnen 3 werkdagen een offerte op maat toesturen.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.