Zeecontainer transport kosten

Zeecontainer transport kosten

Door de internationale ervaring van Alconet is het mogelijk om zeecontainers te laten verschepen van A naar B. Het gehele transportproces wordt door Alconet uit handen genomen. Bij zeecontainer transport worden de kosten bepaald aan de hand van een aantal verschillende factoren die een rol spelen bij het vervoer van zeecontainers. Welke factoren dit zijn lees je hier.

Grootste havens van de wereld

Omdat je bij het transport van zeecontainers afhankelijk bent van verschillende (soorten) factoren kan er een groot verschil zijn in het aantal dagen dat het schip onderweg is. De kosten van het transport van de containers worden door verschillende factoren beïnvloed en vragen dus altijd om een prijsvoorstel op maat.

Alconet heeft een breed netwerk aan relaties waaronder rederijen en transportmaatschappijen in de buitenlandse havens. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat uw zeecontainers hier niet langer dan noodzakelijk blijven staan, waardoor je een hoop tijd kunt besparen. Bij eventuele problemen kunnen wij de juiste actie ondernemen om problemen op korte termijn op te lossen. Het gehele transportproces wordt op deze manier verzorgd en uit uw handen genomen.

Transportkosten zeecontainers

Exacte transportkosten voor het vervoer van zeecontainers van A naar B kunnen wij u dus niet direct geven. Maar uiteraard gaan wij graag voor u aan de slag om de aankoop- of verkoop van uw zeecontainers of het transport van uw zeecontainers te verzorgen. Heeft u interesse in het transport van zeecontainer, reefers of andere containers óf wilt u zeecontainers kopen? Neem vrijblijvend contact op, we nemen graag de mogelijkheden met u door!

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.