6 meter container

Een container van 6 meter lang staat in de branche bekend als 20FT zeecontainer. Bent u op zoek naar zo’n 20FT container? We helpen u graag verder, lees meer over ons aanbod.

Aanbod containers van 6 meter

Ons aanbod bestaat uit nieuwe en gebruikte containers. De 20FT containers zijn 6 meter lang (lees hier alles over container afmetingen). Alle 20FT containers zijn CSC-gekeurd. Naast de reguliere containers, leveren wij ook reefer containers van 6 meter lang. Naast het in- en verkopen kunt u bij ons ook terecht voor andere diensten zoals; onderhoud, reparatie, renovatie en modificatie.

Een standaardmaat voor de 20FT zeecontainer bestaat niet, het zijn minimale verschillen, maar elke container verschilt qua afmetingen. De gemiddelde binnenmaat van 20FT container is 5898 (l) x 2390 (h) x 2350 (b) mm. Bij de containerdetails vind u de binnenmaten onder ‘Afmetingen’ en ‘Intern’.

Bekijk zeecontainers

Een container van 6 meter lang staat bekend als 20FT container.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in het kopen van een 6 meter lange container, en wilt u meer te weten komen over de eventuele kostprijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen drie werkdagen een prijsopgave op maat. Indien gewenst kunnen wij transport naar elke gewenste locatie (wereldwijd!) meenemen in de prijsopgave. Liever direct contact? Bel dan naar 0031 (0) 181 25 44 00, onze medewerkers staan u graag te woord.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.