Container werkplaats

Ook het repareren en renoveren van (beschadigde) containers bestaat uit één van de diensten die Alconet aanbiedt. Het personeel van Alconet is volledig gecertificeerd op het gebied van container renovatie en reparatie. Deze gespecialiseerde monteurs zorgen er op de container werkplaats voor dat de containers gerepareerd worden, en zo snel mogelijk weer operationeel zijn.

Container werkplaats: Renovatie

Containers die als onherstelbaar beoordeeld worden, zijn dit niet altijd. Alconet koopt deze containers op, en renoveert deze containers zodat ze snel weer operationeel zijn.  Ook wordt ervoor gezorgd dat deze containers over de juiste technische certificaten beschikken na afronding van het renovatie traject.

Het kopen van een afgekeurde zeecontainer, of een ander type, is ook mogelijk. Deze worden geleverd op aanvraag. Neem hiervoor vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Modificeren van containers

Het modificeren van een container houdt in dat de zeecontainer op basis van uw wensen volledig op maat wordt gemaakt. Veelvoorkomende modificaties zijn het installeren van ramen of luiken, elektriciteit of isolatie. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld specifieke (bedrijfs)logo’s aan te brengen of de kleur aan te passen. Ook voor deze dienst hebben we gecertificeerd personeel op onze container werkplaats rondlopen.

Wanneer een container operationeel is, en gebruikt gaat worden voor transport, moet het voldoen aan de CSC- en ISO-certificering.

Gespecialiseerde monteurs

Bij Alconet hebben we gespecialiseerde monteurs. Zo hebben we koelcontainer monteurs die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste reefer unit en genset types. Op deze manier kunnen we u het beste bedienen. Want zo worden de containers op een effectieve manier gerepareerd en worden er software-updates uitgevoerd om de machines up-to-date te houden.

Op het terrein van Alconet kunnen gerepareerde of herstelde containers uitvoerig getest worden voordat ze opnieuw in gebruik worden genomen.

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.