40FT Zeecontainer High Cube

Een 40ft high cube zeecontainer, ook wel 40ft high cube of 40ft HC genoemd, is een ideale container voor het vervoer van stukgoederen over zee. De 40ft hc zeecontainer kan eenvoudig op (binnenvaart)schepen en vrachtauto’s worden overgeladen. De standaard zeecontainer wordt ook wel opslagcontainer of dry van container genoemd, aangezien deze over het algemeen wordt gebruikt de voor opslag en het transport van materialen en goederen op locatie.

Wat is een high cube container?

Alconet Containers heeft naast de standaard zeecontainers ook high cube containers in het assortiment. High cube wordt vaak afgekort tot HC. Een high cube container is zo’n 30 centimeter hoger dan een reguliere zeecontainer. De lengte en breedte van een high cube container zijn vaak vergelijkbaar met de reguliere containers. De afmetingen tonen wij altijd in de overzichtstabel van de desbetreffende container, hieronder vindt u de afmetingen van de 40ft high cube container.

Gebruik van de 40FT high cube container

Door de extra hoogte die de high cube container biedt, is dit soort container uiterst geschikt voor transport van goederen. De extra hoogte is natuurlijk ook handig voor de opslag van goederen. Heeft u een andere toepassing voor de container, waarvoor de container verbouwd moet worden? Geen probleem, we kunnen containers volledig naar wens modificeren.

Offerte op maat

Bent u op zoek naar een 40FT high cube container voor opslag of transport van goederen? Vraag direct een offerte aan en u ontvangt zo snel mogelijk een prijsopgave op maat. Naast de aanschaf of huur van de container zelf kunnen wij ook het transport naar elke gewenste locatie verzorgen. Geef dit aan bij het versturen van een offerteaanvraag, zo kunnen wij een passende offerte voor u maken.

Specificaties
Beschikbaarheid
Staat
Gebruikt
Certificering
CSC
Materiaal
Corten staal
Container type
40FT Zeecontainer High Cube
Afmetingen
Intern
Lengte
12032mm
Breedte
2352mm
Hoogte
2698mm
Extern
Lengte
12192mm
Breedte
2438mm
Hoogte
2896mm
Gewicht
Maximale belading
26660kg
Maximaal gewicht
30480kg
Tarra
3820kg
Overige
Interne Cube
76.4 m³
Deur opening breedte
2340mm
Deur opening hoogte
2585mm

Foto's 40FT Zeecontainer High Cube

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Neem contact op

0031 (0) 181 25 44 00

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.