40FT Zeecontainer High Cube

Een 40ft zeecontainer high cube is een container voor het vervoer van stukgoederen over zee, die eenvoudig op binnenschepen en vrachtauto’s kan worden overgeladen. De standaard zeecontainer wordt ook wel opslagcontainer of dry van container genoemd, aangezien deze over het algemeen wordt gebruikt de voor opslag en het transport van materialen en goederen op locatie.

Aangezien High Cube zeecontainers iets hoger zijn (zo’n 30 centimeter) dan de zeecontainers, worden deze high cube containers genoemd. De afmetingen van dit specifieke model kunt u hieronder vinden in de overzichtstabel. Lees elders op onze website meer over de afmetingen van high cube containers. Deze 40FT Zeecontainers zijn High Cube containers en zijn uitstekend geschikt voor zowel opslag- als transportdoeleinden. Daarnaast zijn deze container volledig naar wens te modificeren, denk hierbij aan het plaatsen van ramen, deuren of luiken en het aanbrengen van verlichting of andere elektronica.

Bent u op zoek naar een zeecontainer voor opslag of transport van goederen? Vraag direct een offerte aan en u ontvangt zo snel mogelijk een prijsopgave op maat. Naast de aanschaf of huur van de container zelf kunnen wij ook het transport naar elke gewenste locatie verzorgen. Geef dit aan bij het versturen van een offerteaanvraag, zo kunnen wij een passende offerte voor u maken.

Specificaties
Beschikbaarheid
Staat
Gebruikt
Certificering
CSC
Materiaal
Corten staal
Container type
40FT Zeecontainer High Cube
Afmetingen
Intern
Lengte
12032mm
Breedte
2352mm
Hoogte
2698mm
Extern
Lengte
12192mm
Breedte
2438mm
Hoogte
2896mm
Gewicht
Maximale belading
26660kg
Maximaal gewicht
30480kg
Tarra
3820kg
Overige
Interne Cube
76.4 m³
Deur opening breedte
2340mm
Deur opening hoogte
2585mm

Foto's 40FT Zeecontainer High Cube

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Neem contact op

0031 (0) 181 25 44 00

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.