Koelcontainer huren

Is er plotseling extra gekoelde opslag nodig? Huur een koelcontainer voor het uitbreiden van de koelcapaciteit op korte termijn. Alconet heeft diverse afmetingen en dus kun je diverse koelcontainer(s) huren waarbij we u kunnen voorzien van een voorstel op maat.

Huur een koelcontainer voor koelopslag

Een koelcontainer staat in de branche bekend als reefer container, een afkorting voor refrigerated container. Koelcontainers worden gebruikt voor intercontinentaal transport van onder andere groente en fruit, maar ook voor de opslag van voedingsmiddelen en medicijnen. Het huren van een koelcontainer is ook een ideale uitkomst voor het (tijdelijk) uitbreiden van uw koelopslag. Alconet verhuurt koelcontainers aan, onder andere, supermarktketens en evenementen in binnen- en buitenland. Zo heeft u tijdens de drukke(re) periodes voldoende koel- en opslagcapaciteit om uw producten gekoeld te houden.

De meest gebruikte maten zijn de 20ft en 40ft koelcontainers, de 20ft is zo’n 6 meter lang en heeft een interne cube van 28,5m3. De 40ft koelcontainer is ongeveer 12 meter lang met een interne cube van 67,9m3.
Offerte aanvragen

Shipping containers for sale - 20ft reefer container

Gensets voor koelcontainers huren

Op een vrachtschip is een koelcontainer vaak aangesloten op een accu, maar op een vrachtwagen of op een willekeurig terrein is een generator set nodig om de koelcontainer te laten draaien. Hiervoor worden gensets gebruikt, deze kunnen meteen met de koelcontainers gehuurd worden. Vanzelfsprekend zijn zowel de koelcontainers als de gensets gekeurd en veilig voor gebruik.

Koelcontainer op maat huren

Bent u op zoek naar een specifieke toepassing die niet in een standaard koelcontainer zit? Veelvoorkomende wensen zijn bijvoorbeeld de plaatsing van een extra deur, het installeren van verlichting en het aanbrengen van bedrijfslogo’s. Alconet kan koelcontainers desgewenst modificeren zodat uw koelopslag helemaal naar uw wens is.

Wat kost het huren van een koelcontainer?

Of dat u nu één of honderd koelcontainers wilt huren. Alconet kan u altijd voorzien van een passend voorstel. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we zullen u binnen 2 dagen een prijsopgave sturen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.