Een zeecontainer ombouwen

Wilt u een zeecontainer ombouwen, of laten ombouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Jaarlijks is ons team van modificaties bezig met het creëren van unieke containers, altijd gebaseerd op maatwerk. Kortom, welke wensen en verwachtingen u ook heeft op het gebied van container ombouw, wij kunnen u van dienst zijn!

Waarom een container ombouwen?

Zeecontainers kunnen voor allerlei zaken gebruikt worden. De dagen dat zeecontainers alleen nog gebruikt werden voor (inter)nationaal transport of opslag liggen inmiddels ver achter ons. Want wonen in een zeecontainer is inmiddels niet eens meer bijzonder te noemen. Maar ondanks het feit dat dit veel in het nieuws is geweest hebben zeecontainers ook hele alledaagse toepassingen. Denk hierbij aan een koelcontainer met extra toegangsmogelijkheden voor extra gekoelde opslag op piekmomenten, maar ook veiligheidskooien en het samenvoegen van twee containers zijn veel voorkomende modificaties. Alconet kan zeecontainers verbouwen zodat u ze voor uw specifieke toepassingen kunt inzetten.

 

Zeecontainers die gemodificeerd moeten worden, op basis van u wensen of verwachtingen, komen binnen op ons depot in Rotterdam. Vervolgens gaat ons team van modificatie aan de slag om de zeecontainer te verbouwen. Dit kan variëren van een gedeeltelijke modificatie, zoals het toevoegen van bijvoorbeeld een deur, elektriciteit of verlichting, tot het volledig verwijderen van bijvoorbeeld een wand, deur of bovenkant. Eigenlijk zijn alle denkbare modificaties mogelijk, al moet hierbij wel de CSC-certificering van de container(s) in acht genomen worden. Wanneer een container wordt opgeleverd moet deze zijn voorzien worden van een CSC-certificering mocht deze nog gebruikt worden voor (inter)nationaal transport. Wordt de container alleen gebruikt voor opslag zonder dat deze verplaatst hoeft te worden? Dan is een CSC-certificering niet nodig en kan de container desgewenst volledig verbouwd worden.

Bekijk alle containers

Hoe laat ik een zeecontainer ombouwen?

Een zeecontainer ombouwen kan bij Alconet Containers. Neem contact op met één van onze experts om de mogelijkheden door te nemen, of vraag direct een offerte aan. De meest gekozen containers voor een modificatie project zijn 20ft en 40ft dry van zeecontainers, maar ook reefer containers worden regelmatig omgebouwd. Vul het offerte formulier zo compleet mogelijk in en u ontvangt binnen 2 werkdagen een persoonlijke prijsopgave op maat!

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.