Zeecontainer huren in Rotterdam

Wie een zeecontainer in Rotterdam wilt huren, is bij Alconet aan het juiste adres. De thuisbasis van Alconet Containers is Rotterdam. Vanuit ons depot in de Botlek verhuren we zeecontainers in geval van tijdelijke opslag of eenmalig transport. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden van zeecontainer verhuur? Lees dan verder.

Zeecontainers huren in Rotterdam

In Rotterdam verhuren we verschillende soorten zeecontainers. De zeecontainers worden in bulk opgekocht en kunnen daarom voordelig verhuurd worden vanuit ons depot. Heeft u interesse in het huren van een zeecontainer, dan heeft u de keuze uit 20FT en 40FT zeecontainers. Deze containers zijn met een lengte van 6 en 12 meter te gebruiken voor transport en als opslagcontainer.

Wanneer u een zeecontainer wilt inzetten voor transport, moet u een nieuwe of gebruikte zeecontainer kiezen met CSC-certificaat. Wanneer u het niet voor transport wilt gebruiken, kunt u ook voor een afgekeurde zeecontainer kiezen. Deze beschikt niet over het CSC-certificaat en is daardoor voordeliger.

Bekijk zeecontainers

Opslagcontainer kopen - Extra opslagcapaciteit met een zeecontainer in 20 of 40ft, zowel nieuw als gebruikt

Huur(koop) zeecontainer

De totale kosten is één van de voordelen bij de huur van een zeecontainer. De kosten worden namelijk enkel gemaakt op dagen dat u de container gebruikt. Daarnaast loopt u geen risico op het gebied van schade of afschrijving.

Echter kan het transport van de zeecontainer nog wel voor problemen zorgen. Maar door samenwerkingen met (inter)nationale transportbedrijven, kan Alconet wereldwijd containers leveren. Dit geldt dus ook wanneer u een zeecontainer in Rotterdam huurt.

Wilt u onverwacht de huurovereenkomst van de zeecontainer verlengen? Ook dit is mogelijk. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om gehuurde zeecontainer(s) op termijn te kopen.

Wat kost de huur van een zeecontainer?

De prijs van de huur van een zeecontainer in Rotterdam, is van een aantal factoren afhankelijk. De lengte van de huur, het type container, het aantal containers, eventuele modificatiewerkzaamheden en de locatie van de levering. Daarom kunnen wij u dus geen exacte prijsindicatie geven.

Huur zeecontainer online aanvragen

Wel is het mogelijk om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen via de website. In de aanvraag geeft u aan welk type container u zoekt en voor welke periode u deze zou willen huren. Wij kunnen vervolgens een aanbieding verstrekken waarin een prijsindicatie is opgenomen, zowel per mail als telefonisch.

Wilt u een zeecontainer in Rotterdam huren? Neem dan vrijblijvend contact op met onze container specialisten.

offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.