Een zeecontainer huren

Wilt u een zeecontainer huren? Het huren van een container kan soms voordeliger zijn dan een zeecontainer kopen. Met name wanneer een container nodig is voor tijdelijke opslag of eenmalig transport kan een huurconstructie de voorkeur genieten. Zo worden er enkel kosten gemaakt voor de dagen dat de container daadwerkelijk wordt gebruikt, terwijl er geen risico wordt gelopen op het gebied van schade, beschadigingen of afschrijving.

Verschillende typen zeecontainers

Er bestaan verschillende types zeecontainers. Op onze website is een volledig overzicht van beschikbare containers opgenomen. Deze containers worden in bulk opgekocht en kunnen daarom voordelig verhuurd worden vanuit ons depot in Rotterdam. Hierbij zijn de containers opgedeeld in de verschillende typen welke verkrijgbaar zijn. Dat zijn achtereenvolgens:

 

Naast bovenstaande containers zijn ook losse onderdelen en accessoires te huren. Denk hierbij aan losse gensets ter uitbreiding van een reefer container, of wellicht zelfs een volledig losstaande reefer unit. Ook deze producten zijn op de website te vinden en kunnen ten alle tijden gehuurd worden.

Een zeecontainer huren, hoe werkt dat?

Een zeecontainer huren klinkt eenvoudig, maar met name het transport kan soms voor onvoorziene problemen zorgen. Wij kunnen daarom het transport van de gehuurde container(s) verzorgen! Door verschillende samenwerkingen met (inter)nationale transportbedrijven kunnen wij garanderen dat containers op elke locatie wereldwijd worden geleverd. Wanneer u dus op zoek bent naar een container maar deze niet kunt afhalen en/of retourneren kunnen wij dit volledig voor u uit handen nemen.

Ten slotte zijn wij erg flexibel in de huurmogelijkheden van ons containeraanbod. Wanneer de container onverwacht langer nodig is kunt u eenvoudig de huurovereenkomst verlengen. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid aan om de container(s) op termijn daadwerkelijk te kopen. Zo kunnen de containers middels een huurconstructie eerst gebruikt worden, waarna deze overgenomen kunnen worden.

Wat kost het huren van een zeecontainer?

Afhankelijk van de lengte van de huur, het type (en aantal) containers is het niet direct duidelijk aan te geven wat de kosten van het huren bedragen. U kunt daarom vrijblijvend een offerte aanvragen via de website, waarin u aangeeft welk type container u zoekt en voor welke periode u deze zou willen huren. Wij kunnen vervolgens een aanbieding verstrekken waarin een prijsindicatie is opgenomen, zowel per mail als telefonisch.

Wilt u een zeecontainer voor transport of opslag huren, maar wilt u nog meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze container specialisten. Liever direct een offerte ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de website.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.