Een zeecontainer huren

Een zeecontainer huren kan soms voordeliger zijn dan het kopen van een zeecontainer. Zeker in geval van tijdelijke opslag of eenmalig transport! Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden van zeecontainer verhuur? Lees dan verder.

Zeecontainer huren: kies het type

Er bestaan verschillende types zeecontainers. Deze containers worden in bulk opgekocht en kunnen daarom voordelig verhuurd worden vanuit ons depot in Rotterdam. Heeft u interesse in het huren van een zeecontainer, dan heeft u de keuze tussen:

Naast bovenstaande containers zijn ook losse onderdelen en accessoires te huren. Denk hierbij aan gensets ter uitbreiding van een reefer container, of wellicht zelfs een volledig losstaande reefer unit. Ook deze producten zijn op de website te vinden en kunnen gehuurd worden.

Tankcontainer kopen

Van a tot z geregeld

Het voordeel van het huren van een zeecontainer? Er worden enkel kosten gemaakt voor de dagen dat de container daadwerkelijk wordt gebruikt. Tegelijkertijd loopt u geen risico op het gebied van schade of afschrijving.

Een zeecontainer huren klinkt eenvoudig, maar met name het transport kan soms voor onvoorziene problemen zorgen. Door samenwerkingen met (inter)nationale transportbedrijven kunnen wij containers wereldwijd leveren. Wanneer u dus op zoek bent naar een container maar deze niet kunt afhalen en/of retourneren kunnen wij dit volledig voor u uit handen nemen.

Huur(koop) zeecontainers

Tot slot zijn wij erg flexibel in de huurmogelijkheden van ons containeraanbod. Wanneer de gehuurde zeecontainer onverwacht langer nodig is, kunt u eenvoudig de huurovereenkomst verlengen. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid aan om de zeecontainer(s) die u huurt op termijn daadwerkelijk te kopen. Zo kunnen de containers middels een huurconstructie eerst gebruikt worden, waarna deze overgenomen kunnen worden.

zeecontainer huren of een huurkoop realiseren? Het kan bij Alconet Containers.

Wat kost het?

De prijs om een zeecontainer te huren is afhankelijk van de lengte van de huur, het type container dat u huurt, het aantal containers, eventuele modificatiewerkzaamheden en de locatie van levering. Dit zijn aardig wat factoren en daarom kunnen we geen kant en klare prijsindicatie geven.

Een zeecontainer huren? Vaag een offerte aan

Wel maken we het mogelijk om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen via de website. In de aanvraag geeft u aan welk type container u zoekt en voor welke periode u deze zou willen huren. Wij kunnen vervolgens een aanbieding verstrekken waarin een prijsindicatie is opgenomen, zowel per mail als telefonisch.

Wilt u een zeecontainer huren voor transport of opslag, maar heeft u eerst nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze container specialisten.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.