Zeecontainer kopen 20FT

Bij Alconet bent u aan het juiste adres om een zeecontainer te kopen van 20FT. Vanaf onze depots in Rotterdam en Antwerpen verkopen wij 20FT zeecontainers over de hele wereld. Wilt u meer te weten komen over het kopen van 20FT zeecontainers? Hier leest u meer over ons aanbod.

Ruim aanbod

De 20FT container behoort tot de meest gebruikte container voor (internationaal) goederentransport. In ons aanbod vindt u nieuwe en gebruikte 20FT containers. Beide zijn volledig CSC-gekeurd en klaar voor gebruik als opslag- of transportcontainer.

In het geval van specifieke wensen, zoals kleurstelling, isolatie of overige aanpassingen, kunnen onze monteurs uw container modificeren.

Zeecontainer kopen 20FT

Heeft u interesse in het kopen van 20FT zeecontainers? Alconet is de specialist die u zoekt! Neem contact met ons op voor direct antwoord op uw vragen of plaats een online offerte aanvraag. Geheel vrijblijvend! Vul uw wensen, inclusief leveringsdetails, zo specifiek mogelijk in. We zullen u binnen 3 werkdagen een offerte op maat toesturen.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.