Zeecontainers Assen

Bent u op zoek naar zeecontainers in (de buurt van) Assen? Dan bent u bij Alconet Containers aan het juiste adres. Wij voorzien particulieren en bedrijven over de hele wereld van verschillende soorten zeecontainers en container gerelateerde producten zoals gensets. Ons aanbod bestaat uit nieuwe, gebruikte en afgekeurde zeecontainers. De containers zijn beschikbaar voor koop of huur en hebben verschillende afmetingen (20FT en 40FT). Indien gewenst is het ook mogelijk om de zeecontainer te modificeren.

Diensten zeecontainers in Assen

Naast de in- en verkoop van zeecontainers in Assen, kunt u ook voor andere ‘container gerelateerde diensten’ bij Alconet terecht. Zo kunt u bij ons terecht voor opslag, renovatie, reparatie, modificatie en transport. Bij de keuze voor transport kunt u ervoor kiezen om het gehele transportproces van een zeecontainer van of naar Assen uit handen te laten nemen door Alconet.

Soorten zeecontainers in Assen

Op ons depot in Rotterdam bieden we zeecontainers in verschillende maten aan. Voornamelijk de 20FT en 40FT zeecontainers zijn populair. Een 20FT zeecontainer heeft een lengte van 6 meter, de 40FT is 12 meter lang. Lees hier meer over de afmetingen van zeecontainers.

Naast zeecontainers beschikken we ook over diverse andere soorten containers.

Zeecontainer kopen in Assen

Heeft u interesse in het kopen, huren of een andere ‘container gerelateerde dienst’ van zeecontainers in Assen of omgeving? Dan kan Alconet u zeker verder helpen, vraag vrijblijvend een offerte aan. Binnen 3 werkdagen ontvangt u een offerte op maat.

Vindt u binnen ons aanbod niet de gewenste container? Het modificatie team kan maatwerk voor containers verzorgen. Zo kunt u de zeecontainers laten isoleren, schilderen of laten voorzien van extra deuren en luiken.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.