Zeecontainers Zeebrugge

Alconet Containers uit Rotterdam (NL) koopt en verkoopt containers over de hele wereld. Wij voorzien bedrijven in België, en dus ook Zeebrugge, van de containers die zij nodig hebben. Bent u op zoek naar zeecontainers in Zeebrugge? Lees hier meer over het diverse aanbod aan zeecontainers wat Alconet te bieden heeft.

Diverse soorten containers

Ons ruime aanbod bestaat uit containers in diverse soorten en maten. Wij bieden zowel nieuwe als tweedehands containers aan. Containers die wij regelmatig in Zeebrugge leveren:

Zeecontainers en reefers zijn beschikbaar in de formaten 20FT, 40FT en 40FT High Cube. Bent u op zoek naar een andere maat, dan kunnen wij u helpen middels container modificatie. Alle nieuwe en gebruikte containers zijn CSC-gekeurd en kunnen in Zeebrugge worden afgeleverd.

Zeecontainers kopen in Zeebrugge?

Heeft u interesse in het kopen van zeecontainers in Zeebrugge en omgeving, of heeft u gewoon een vraag? Onze container specialisten staan voor u klaar. Neem contact op voor meer informatie. Bovendien is het mogelijk om geheel vrijblijvend een online offerte aan te vragen. Maak een keuze tussen containers, maten, nieuw en tweedehands en geef eventuele verdere wensen duidelijk aan. Wij zullen u binnen twee werkdagen voorzien van een prijsindicatie op maat.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.