Zeecontainers België

Bent u op zoek naar zeecontainers in België voor transport of opslag van goederen? Alconet Containers, gevestigd in Rotterdam (110 km van Antwerpen), verkoopt zeecontainers over de hele wereld. Voor het kopen van nieuwe, tweedehands of afgekeurde containers in België bent u aan het juiste adres.

Transport- en opslagcontainers

In 2017 importeerde België voor een waarde van ruim $406 miljoen en werd er wel voor ruim $429 miljoen geëxporteerd. Duizenden containers passeren de terminals van Antwerpen en Gent, en ook Brussel is van groot belang voor de handel. De zeecontainer is voor België de geliefde keuze voor transport en opslag.

Soorten zeecontainers

Wilt u zeecontainers in België kopen? Ons aanbod bestaat uit nieuwe en gebruikte zeecontainers in de maten 20ft, 40ft en 40ft High Cube. De 20ft zeecontainer is ca. 6m lang en wordt vooral voor opslag gebruikt. Een 40ft container is ca. 12m lang en is populair voor transport van goederen. De high cube container is zo’n 30cm hoger dan een standaard zeecontainer, waardoor er nog meer vervoerd kan worden.

U heeft bovendien de keuze uit A- of B-kwaliteit zeecontainers. Alle nieuwe en gebruikte zeecontainers zijn CSC-gecertificeerd en kunnen dus direct worden ingezet! Heeft u een andere toepassing in gedachten, zoals een materiaalcontainer, dan zijn onze afgekeurde zeecontainers wellicht interessant.

Ook als u op zoek bent naar koelcontainers bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen en verhuren koelcontainers (reefer containers) in België, deze zijn bijvoorbeeld heel geschikt voor het koelen van drankjes op festivals. Bekijk ons aanbod reefer containers.

Alle containers

Zeecontainers België kopen?

Wilt u meer te weten komen over het kopen van zeecontainers in België? U kunt bij ons terecht voor het kopen of huren van allerlei containers. Past de standaard variant niet geheel bij uw wensen? Dan kunnen wij containers voor u modificeren. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Geef eventuele wensen voor modificatie en levering in België aan. Wij zullen u binnen twee werkdagen voorzien van een prijsindicatie op maat. Voor directe vragen kunt u contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.