Opslagcontainer kopen

De zeecontainer is bij uitstek geschikt als opslagcontainer. Zeecontainers vinden we overal, zowel op depots als onderweg en bij bedrijven. Zeecontainers worden namelijk niet alleen gebruikt voor internationaal transport, maar ook als opslagmogelijkheid.

Stalen opslagcontainer

Een zeecontainer is gemaakt van staal, en ontzettend sterke materiaalsoort. De weerbarstigheid maakt de zeecontainer ideaal als opslagcontainer! Veelal bouwbedrijven en agrarische bedrijven maken gebruik van zeecontainers als opslagruimte. Maar denk bijvoorbeeld ook aan gekoelde opslag op festivals door middel van koelcontainers. Bent u op zoek naar extra opslagcapaciteit, dan is een zeecontainer daar uitermate geschikt voor. Alconet heeft een ruim aanbod aan nieuwe, gebruikte en afgekeurde zeecontainers. Een afgekeurde zeecontainer heeft een BER-status (Beyond Economic Repair), maar kan nog jaren mee als opslagcontainer.

Opslagcontainer kopen? Koop een 40ft zeecontainer voor opslag bij Alconet

Afmetingen zeecontainer

Hoeveel opslagcapaciteit heeft u nodig? Ons huidige aanbod bestaat uit 20ft en 40ft containers. De 20ft container wordt veelal gebruikt voor opslag en een 40ft container wordt vaker gebruikt voor transport.

Een 20ft container is ruim 6m lang en 2,5m hoog. Een 40f container heeft een lengte van 12m en tevens een hoogte van 2,5m. De High Cube varianten zijn zo’n 30cm hoger dan de standaard containers. De inhoudsmaat wordt aangegeven met CU.CAP: de inhoud in m³. Een 20ft opslagcontainer heeft een inhoud van 33,2 m³ en de 40ft container beschikt over twee keer zoveel opslagcapaciteit: 66,7 m³.

Bekijk containers

Opslagcontainer op maat

Bent u op zoek naar een maatwerk oplossing? U kunt de stalen opslagcontainer helemaal zelf inrichten. Plaats er stellingen in om uw spullen makkelijker te kunnen pakken en beter te organiseren. Veel klanten vinden het ook handig om hun opslagcontainer te isoleren of om elektriciteit of extra deuren in hun opslagcontainer te hebben. Dat kan! Onze monteurs hebben ook de nodige ervaring om zeecontainers te modificeren. Zo koopt u een opslagcontainer op maat.

Voor opslag én transport?

Als u de opslagcontainer in de toekomst misschien wilt gaan gebruiken voor transport, is het aanbevolen om meteen een CSC-gecertificeerde container te kopen in plaats van een afgekeurde variant. Alconet biedt zowel nieuwe als gebruikte zeecontainers aan, deze zijn altijd CSC-gecertificeerd en dus goedgekeurd voor transport.

Opslagcontainer kopen

Kortom: wanneer u op een korte termijn wilt beschikken over een robuuste opslagcapaciteit, is het investeren in een stalen opslagcontainer de ideale optie. Wij kunnen u voorzien van kleine en grote opslagcontainers, eventueel helemaal op maat gemaakt. Uw goederen staan droog en achter slot en grendel. Wilt u weten wat het kopen van een opslagcontainer kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. We voorzien u binnen 2 werkdagen van een offerte op maat!

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.