Afzetcontainer

Benieuwd naar de mogelijkheden van een afzetcontainer? Bij Alconet bent u aan het juiste adres. Wij verhandelen verschillende soorten afzetcontainers in diverse maten. Lees hier meer over ons aanbod.

Soorten afzetcontainers

Een afzetcontainer is onmisbaar voor transport, maar wordt ook volop gebruikt als schaftunit of materiaalcontainer in de bouwsector. Veel particulieren gebruiken de afzetcontainer als opslagcontainer.

Afzetcontainers zijn er in diverse soorten. Zo kun je voor een container zonder dak kiezen, bekijk dan onze open top containers. Deze containers zijn goed af te sluiten met een zeil (zie afbeelding hieronder). Op zoek naar een afzetcontainer die je volledig kunt afsluiten? Kies dan voor de zeecontainer. Het aanbod van deze afzetcontainers bestaan uit zowel nieuwe als tweedehands containers. Voor al deze containers geldt dat ze zijn voorzien van de verplichte CSC-certificering. Dit betekent dat het is toegestaan om met deze containers transport te vervoeren.

Afzetcontainer kopenZowel de afzetcontainer als open top container zijn beschikbaar in 20FT en 40FT. Voor de 20FT geldt een lengte van ca. 6 meter en de 40FT is ca. 12 meter lang. Ga naar deze pagina om informatie over alle zeecontainer maten te bekijken.

Afgekeurde afzetcontainer

Het is ook mogelijk om een afgekeurde afzetcontainer te kopen, echter beschikt deze container niet over de CSC-certificering. Een afgekeurde container is niet geschikt voor transport. Desondanks zijn afgekeurde containers nog wel interessant als bijvoorbeeld opslagruimte. De meest voorkomende opslagcontainers zijn de 20FT container (6 meter lang) en de 40FT container (12 meter lang).

Modificatie van een afgekeurde afzetcontainer

Een afgekeurde afzetcontainer laten modificeren naar uw wensen? Dat is mogelijk! Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het modificeren van elk type container. Voorbeelden hiervan zijn het toevoegen van (zij)deuren, luiken en het aanleggen van elektriciteit. Klik hier voor de voorbeelden.

Aanbod van afzetcontainers

Alconet biedt verschillende soorten afzetcontainers aan. Zowel (afgekeurde) zeecontainers als open top containers. Deze containers zijn beschikbaar in 20FT en 40FT. Ook is het mogelijk om een afgekeurde container te laten modificeren. Echter beschikken deze niet over een CSC-certificering. De afzetcontainers (nieuw en tweedehands) beschikken wel over deze certificering. Deze certificering is verplicht bij transportvervoer.

Wilt u een afzetcontainer kopen of huren? Vraag dan online en vrijblijvend een offerte aan. We sturen u binnen 3 werkdagen een offerte op maat.

offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.