Materiaalcontainer

Wanneer u materialen op een bouwplaats veilig op wilt slaan in een container. Kunt u het beste kiezen voor een zeecontainer die kan fungeren als materiaalcontainer. Deze zeecontainers zijn van staal gemaakt, veilig en enorm sterk. Ideaal voor het opslaan van materialen. Lees hier meer over ons aanbod aan nieuwe en tweedehands zeecontainers die dienen als materiaalcontainers.

Een materiaalcontainer

We snappen goed dat u de container wilt gebruiken voor de opslag van materiaal op een droge plek wat veilig achter slot en grendel zit. Daarom kunt u ervoor kiezen om de materiaalcontainer te voorzien van extra’s. Zo kun je kiezen voor: isolatie, deur(en), elektriciteit of schappen. Heeft u nog specifiekere wensen? Wij kunnen de container geheel laten modificeren naar uw gewenste materiaalcontainer.

Wilt u een materiaalcontainer kopen of huren die niet voor transport gebruikt hoeft te worden? Dan is het slim om voor een afgekeurde zeecontainer te kiezen, deze hebben geen CSC-certificaat meer, maar doen perfect dienst als materiaalcontainer. Dit komt doordat ze nog wel prima kunnen dienen als een veilige plek voor de opslag van bouwmateriaal.

Wilt u een container die wel voor transport gebruikt kan worden, kies dan voor een tweedehands of nieuwe container. Deze hebben wel het benodigde CSC-certificaat voor transport van goederen nodig.

Materiaalcontainer

Afmetingen materiaalcontainers

Bij Alconet bieden we 20FT en 40FT materiaalcontainers aan, zowel nieuw als tweedehands. Een zeecontainer van 20FT is zo’n 6 meter lang en 2,4 meter hoog. Een 40FT container is met zijn 12 meter twee keer zo lang. De maximale belading van deze materiaalcontainers is ruim 26.000 kg! De inhoud van een 20FT container is 33,2 kuub en dat van een 40FT zeecontainer is 76,3 kuub.

Capaciteit

Om u alvast een idee te geven van de capaciteit van een materiaalcontainer; in een 20FT container passen 11 Europallets of 9/10 standaard pallets. In een 40FT container passen 23/24 Europallets en 20/21 standaard pallets.

Een materiaalcontainer kopen of huren

Bij Alconet is het dus mogelijk om zowel materiaalcontainers te kopen als te huren. In combinatie met de wensen die u heeft, extra voorzieningen en/of gemodificeerd? Met óf zonder CSC-certificaat.

Neem contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Vervolgens sturen we binnen 2 werkdagen een offerte op maat. Het is mogelijk om de materiaalcontainers te laten afleveren op locatie.

offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.