Koelcontainer huren voor een evenement of festival

Een koelcontainer huren voor extra koelcapaciteit tijdens een evenement of festival? Tijdens het voorjaar en zomerseizoen vinden er honderden festivals en evenementen plaats. Tijdens een festival of evenement worden er vaak grote(re) hoeveelheden etenswaren en dranken opgeslagen, die gekoeld moeten worden. Het kan dan voorkomen dat de reguliere koelcapaciteit ontoereikend is, of dat er helemaal geen vaste koelcapaciteit, op bijvoorbeeld een festivalterrein, aanwezig is. Zeker omdat de temperaturen flink kunnen oplopen, is het noodzakelijk om etenswaren en dranken gekoeld op te slaan. Huur uw koelcontainers gemakkelijk bij Alconet.

Koelcontainer huren

In de containerbranche wordt een koelcontainer ook wel een reefer container genoemd, een afkorting voor refrigerated container. Een koelcontainer huren kan zowel voor de korte als de lange termijn. Wij kunnen u voorzien van een voorstel dat aansluit op uw vraag, of het nu om één of honderd koelcontainers gaat, van één dag tot een volledig seizoen. De koelcontainer wordt gebruikt voor gekoeld transport naar het evenement en gekoelde opslag van etenswaren en dranken op het evenement of festival zelf. Wij verhuren jaarlijks honderden koelcontainers aan diverse bevoorradingspartijen en evenementenorganisaties.
Offerte aanvragen

Koelcontainer huren voor evenement

Rekenvoorbeeld: Een koelcontainer voor op uw evenement of festival

De meest gangbare maten zijn de 20ft en 40ft koelcontainers. De 20ft is zo’n 6 meter lang en heeft een interne cube van 28,5m3. De 40ft koelcontainer is ongeveer 12 meter lang met een interne cube van 67,9m3.

Stel dat u bijvoorbeeld fusten bier op wilt slaan tijdens uw festival of evenement, dan kunt er met een 40ft koelcontainer heel wat kwijt! Een 50L fust heeft een afmeting van 408mm en is 532mm hoog. Wanneer u een 40ft koelcontainer vol zet met fusten bier, passen er al snel 540 fusten bier in!

Altijd een voorstel dat aansluit op uw vraag

Bent u eigenlijk op zoek naar een koelcontainer met verlichting, uw logo of misschien wel een extra deur? Wij kunnen koelcontainers naar wens modificeren. De koelcontainers zijn altijd gecertificeerd en klaar voor gebruik. Wij leveren ook de gensets waarop de koelcontainers kunnen draaien. Benieuwd naar de mogelijkheden met koelcontainers voor uw evenement of festival? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, dan voorzien we u binnen 2 werkdagen van een prijsopgave.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.